Két üzleti szaknyelvi felsőfokúval és közgazdász BA-val milyen bérre számíthatok?
Budapesten helyezkednék el. Corvinus-os diploma, pénzügy és számvitel.
A két nyelvem: angol és francia, C1 gazdasági szaknyelvvizsga.
Munkatapasztalatom (diákmunkákat leszámítva) nincsen. Csak adminisztratív diákmunkákat csináltam, szóval nem kifejezetten pénzügyes melók voltak.
És utána egyébként milyen ütemeben növekedne? Mármint, a tapasztalat függvényében.
Szóval mondjuk 2-3 év után? Esetleg 5 év után meglehetne az 500 ezer havonta? Esetleg több?
Köszönöm előre is a választ!
Hát azt felejtsd el, hogy dolgozol, és majd havonta emelik a fizetésed. A legtöbb helyen inflációkövető béremelés van, ha van egyáltalán, ami bruttó 4000-5000 Ft.
Akkor lesz több a fizetésed, ha nyomulsz előléptetésért. Azt meg nem minden cégnél lehet. És ezt előre nem tudhatod, állásinterjún persze megígérik. Én az első munkahelyemen 4 évig voltam, akárhányszor pályáztam, szarba se vettek, csak a csókosokat léptették elő. A második munkahelyemen meg határozott idejű szerződést kaptam, bár ott is megígértek mindent, de aztán az összes kontraktort kivágták a szerződés után.
Jelenlegi munkahelyemen lenne előlépési lehetőség, de már nem akarom, mert kicsi gyerekeim vannak.
Az volt a hiba, hogy az első helyen 4 évet eltöltöttem.
1 év után dobbants, ha nem engednek fejlődni, Pesten azért vannak lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!