Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha elvégzem a BGE-n a pénzügy...

Ha elvégzem a BGE-n a pénzügy és számvitel alapképzést akkor lesz esélyem, hogy felvegyenek az Audihoz, mint pénzügyest?

Figyelt kérdés
És ha igen akkor milyen fizetésre lehet számítani, illetve milyenek a munkakörülmények? ELőre is köszönöm.

2016. júl. 21. 15:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
2016. júl. 21. 19:55
 12/25 A kérdező kommentje:
Értem akkor ezek szerint jó ha Győrbe megyek gazd men.re és még egy kérdés. Ha itt jól teljesítek később maradhatok?
2016. júl. 21. 20:12
 13/25 anonim válasza:

2 külföldi országból is van pénzügyes diplomám / képesítésem, mégis Pesten dolgozok. Nem kell helyi diploma, hogy bekerülj valahova. A gyakorlat persze segít, a BGE-s diploma pedig elég jó kell legyen bárhova. A végén úgyis azon múlik minden, hogy az interjún mennyire vagy jó, arra mindenképp nagyon készülj rá, ha behívnak.

De, ha megkérdezhetem, Budapesten nem gondolkoztál egyáltalán?

Sok sikert!

2016. júl. 21. 21:23
 14/25 anonim ***** válasza:
53%
de ha tudsz, akkor egyértelműen a jobbik iskolába menj és akkor majd utána mész a gyakornoknak az audihoz ha még mindig azt szeretnéd és persze fel is vesznek...
2016. júl. 21. 21:24
 15/25 anonim ***** válasza:
51%
#14: Ahhoz nappali tagozatos jogviszony kell, hogy gyakornoknak menjen. Ha Pesten tanul nem lehet Győrben gyakornok.
2016. júl. 21. 21:31
 16/25 anonim válasza:
#14: ez biztosan így van? Az első cégemnél Budapesten minden évben volt nálunk 20-30 gyakornok. A fele más városból jött, Szeged, Veszprém, Pécs, Győr... Tény, hogy én már öreg vagyok, mi időnkben még nem volt kötelező gyakorlat :) De ezen akkor is meglepődnék.
2016. júl. 21. 21:43
 17/25 anonim válasza:
16-os vagyok - elnézést, az előző a 15-nek szólt.
2016. júl. 21. 21:44
 18/25 anonim ***** válasza:
#16: Amiről te beszélsz az a kötelező szakmai gyakorlat. Meg olyanok is lehettek, akiknek 1-2-3 vizsgájuk maradt és már nem kellett bejárniuk órára. De amiről mi beszélünk, az az egyetem melletti gyakornokoskodás és nem a kötelező szakmai gyakorlat.
2016. júl. 21. 21:47
 19/25 anonim ***** válasza:
Ja, azt mondod nem volt kötelező, ok. Akkor magyarázd el nekem, hogy hogy tud valaki bejárni órákra Budapesten és mellette dolgozni Győrben az Audinál? Sehogy. Szerintem azok csúsztak az egyetemen, maradt néhány vizsgájuk.
2016. júl. 21. 21:49
 20/25 A kérdező kommentje:
Hát igazából Budapestet sem zárom ki, sőt a szülővárosomat se ami egy 30.000 fős város. De akkor, szerintem marad a BGE.
2016. júl. 21. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!