Tesco, mint munkahely?
Messze nem a legrosszabb fizetés szempontjából (sőt). Eddig sem volt a legrosszabb, most meg lesz 15%-os fizuemelés a dolgozóknak.
kérdező, attól függ milyen munakörbe mennél. Bolti dolgozóknak nincs semmiféle tesztírás, van 2 kezed, 2 lábad, nem vagy lusta és már fel is vagy véve.
Kafatéria csak próbaidő után van, 8e erzsébetutalvány + 2500 EÜ kártya + 10% vásárlási kedvezmény
Ez egy 2 hónapja történt VEZETŐI struktúra átszervezés miatti elbocsájtás. Nem új hír és nem is érinti a dolgozókat.
Szerintem nem nagyon van olyan bolt az országban (talán a keleti régiót leszámítva) ahova ne lenne kb. azonnali kezdéssel felvétel "sima" dolgozóknak mindenféle területen.
Héten voltam egy főváros közeli boltban, 20 ember tudnának azonnal felvenni - csak nincs aki jelentkezne.
főváros közeli az mit jelent? szerintem nyugodtan leírhatod nincsen ebben semmi
ja amúgy mikre keresnek? gondolom akkor árufeltöltő, kasszás és még micsoda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!