Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tesco, mint munkahely?

Tesco, mint munkahely?

Figyelt kérdés
Dolgozott ott valaki? Milyennek találjátok/találtátok? Ott van tesztírás? Fizetés mellé egyéb juttatások?

2016. júl. 20. 08:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, fizetés szempontjából a legrosszabb. Pár hónap után vannak juttatások.
2016. júl. 20. 10:13
 2/9 anonim ***** válasza:

Messze nem a legrosszabb fizetés szempontjából (sőt). Eddig sem volt a legrosszabb, most meg lesz 15%-os fizuemelés a dolgozóknak.

kérdező, attól függ milyen munakörbe mennél. Bolti dolgozóknak nincs semmiféle tesztírás, van 2 kezed, 2 lábad, nem vagy lusta és már fel is vagy véve.

Kafatéria csak próbaidő után van, 8e erzsébetutalvány + 2500 EÜ kártya + 10% vásárlási kedvezmény

2016. júl. 20. 12:04
 3/9 anonim ***** válasza:
de ott most van felvétel? épp ma volt hír, hogy 500 embert küldenek el... vagy az inkább szellemi munkakörben történő elbocsátásokat jelent?
2016. júl. 20. 17:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy 2 hónapja történt VEZETŐI struktúra átszervezés miatti elbocsájtás. Nem új hír és nem is érinti a dolgozókat.

Szerintem nem nagyon van olyan bolt az országban (talán a keleti régiót leszámítva) ahova ne lenne kb. azonnali kezdéssel felvétel "sima" dolgozóknak mindenféle területen.

Héten voltam egy főváros közeli boltban, 20 ember tudnának azonnal felvenni - csak nincs aki jelentkezne.

2016. júl. 20. 17:57
 5/9 anonim ***** válasza:

főváros közeli az mit jelent? szerintem nyugodtan leírhatod nincsen ebben semmi

ja amúgy mikre keresnek? gondolom akkor árufeltöltő, kasszás és még micsoda?

2016. júl. 20. 21:30
 6/9 anonim ***** válasza:
ja amúgy amit én írtam az mai hír volt indexen: [link]
2016. júl. 20. 21:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Inkább árufeltöltőket, de azt minden területre, árellenőröket, planosokat, stb....

Igazából nincs jelentősége melyik bolt, gyakorlatilag bármelyik boltban durva emberhiány van. Bárki válogathat "kedvére":

[link]

A bérek is publikusak:

[link]

2016. júl. 20. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy mai hír volt, de már hónapokkal ezelőtt megtörtént az átszervezés.
2016. júl. 20. 21:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én az Észak-Alföldi régióban keresgélek.
2016. júl. 21. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!