Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mivel indokoljam a munkahely...

Mivel indokoljam a munkahely váltást?

Figyelt kérdés
A cég jelentkezési lapján, ahova most jelentkezek, vannak kérdések az előző munkahelyről, egyik kérdés a váltás oka, amire szerintem interjún is rákérdezhetnek. Mit lenne érdemes erre írni? Előző munkahelyemen csak másfél hónapot töltöttem, próbaidő alatt felmondtam, betanított munkásként dolgoztam. Ennél a másik cégnél is valószínűleg ilyen pozícióba kerülnék, ha ezek az információk számítanak.
2016. júl. 9. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk az jó indok, ha megfogalmazod hoyg miért mondtál fel. Nem?
2016. júl. 9. 18:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi a valós indok?

ha ezt leírod, segíthetünk megfogalmazni, hogy mit írj.

olyasmi jó lehet pl. hogy a munkarend és a közlekedés nem volt összeegyeztethető, mert vidékről jársz be, a gyár meg a város másik végén van. de ha az új hely is ugyanabban az ipari parkban van, akkor buktad,mert emiatt fel sem vennének.

2016. júl. 9. 19:15
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát maradjunk annyiban, hogy nem tetszett több dolog miatt(sőt többen is mondták, hogy szintén el akarnak jönni onnan), de úgy gondolom, hogy ezzel indokolni a váltást nem lenne szerencsés. Szerencsére nem egy helyen van, a régi Nógrád megyében egy faluban az új meg Vácon lenne.

Közben ezt találtam:

[link]

Az önéletrajzot már sajnos leadtam, abba bele volt írva az előző hely, így már nem tudom elhallgatni. Viszont akkor az jó indok lenne, hogy pl. Budapesti agglomerációban szeretnék inkább dolgozni? Ez még úgy-ahogy igaz is.

Köszönöm előre is a segítséget!

2016. júl. 9. 19:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Így elég egyszerű. Budapest közelsége vonzó, barátaid ott élnek, szereted a nyüzsgést, és ilyenek.
2016. júl. 10. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!