Milyen a GE-nél dolgozni?
Figyelt kérdés
Elsősorban tapasztalatokra lenne szükségem, olyanoktól, aki már dolgozott a General Electric-nél. Konkrétan a veresegyházi telephely érdekel, mert engem oda keresnek, de általános infóknak is nagyon örülnék. :)2016. júl. 4. 11:08
1/2 anonim válasza:
Hali, én a Budapesti GGO központi irodában dolgozom fél éve könyvelőként (SSC). Az eddigi legrosszabb munkahelyem.
Garaskodás (4000 forintos lábtámasz csak orvosi papírra jár, amit úgy is leírnak), elvárt de ki nem fizetett túlórák (ha nincs kész a munka maradsz 6-ig de szóvá teszik ha másnap 1 órával hamarabb elmész), folyamatos agymosás (GE values stb) de pont le...
Nem tudom a veresegyházi GE Aviation milyen, arról nincs tapasztalatom.
2/2 anonim válasza:
Az ózdi üzemükről tudom mondani hogy kerüld el messzire.
Vezetői szinten a hazudozás az egymásra mutogatás a felelősség másra hárítása és a telje hozzá nem értés a jellemző.
Emiatt nagymértékű a fluktuáció már betanított munkaköröket sem tudnak betölteni értékes munkaerővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!