A cég fizethet nekem elúszott szabadság miatt de nem akar-ki nyeri majd a csörtét? Milyen vége lehet? Ment a fizetési meghagyás! Mi lesz ha megkapják?
Visszarendeltek szabiról. A hónapokkal korábban engedélyezett szabimról miközben elutaztam. Mondtam hogy oké, joguk van hozzá de tudják-e hogy az összes ezzel kapcsolatos káromat (lekötött nyaralás, szálloda stb) téríteni kell? Valamit makogtak a telefonban hogy tudják.
Visszamentem és benyújtottam az elúszott szállodai foglalás + étkezés + befizetett programok + jegyek árát.
Gyakorlatilag kiröhögtek. Na csak nem gondolom hogy fizetik, mondták.
Erre ügyvéd és közjegyző közreműködésével, a szabis papírokkal és a számlákkal fizetési meghagyást küldettem a cégnek. Még nem kapták meg ma ment ki, csütre ér oda.
A tétel: 380.000 HUF. EZ van a fizetési meghagyásban, 5 munkanapja van a cégnek rendezni, ha nem, ez is benne van akkor a megfelelő bíróság előtt peres eljárást kezdeményezünk a cég ellen.
Ki mit tippel?
Fizet majd a cég és nem lesz per?
Lesz még állásom a jövő héten?
Vagy mi lesz? Ki mit tippel?
"Ha ezek után a cég erre hivatkozva rúgna ki maga tenné a kötelet a saját nyakára. "
Szerinted emiatt fognak kirúgni? Simán alkalmatlannak minősítenek aztán kirúgnak de egy profi cég felmondási időt is megoldja.
Közhely de sajnos igaz: büszkeségem kívül nem sok mindenem van. Még ezt is hagyjam veszni?
Nem hagyom.
Ha a gatyám is rámegy a perre (de miért menne) AKKOR IS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!