Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A cég fizethet nekem elúszott...

A cég fizethet nekem elúszott szabadság miatt de nem akar-ki nyeri majd a csörtét? Milyen vége lehet? Ment a fizetési meghagyás! Mi lesz ha megkapják?

Figyelt kérdés

Visszarendeltek szabiról. A hónapokkal korábban engedélyezett szabimról miközben elutaztam. Mondtam hogy oké, joguk van hozzá de tudják-e hogy az összes ezzel kapcsolatos káromat (lekötött nyaralás, szálloda stb) téríteni kell? Valamit makogtak a telefonban hogy tudják.

Visszamentem és benyújtottam az elúszott szállodai foglalás + étkezés + befizetett programok + jegyek árát.

Gyakorlatilag kiröhögtek. Na csak nem gondolom hogy fizetik, mondták.

Erre ügyvéd és közjegyző közreműködésével, a szabis papírokkal és a számlákkal fizetési meghagyást küldettem a cégnek. Még nem kapták meg ma ment ki, csütre ér oda.

A tétel: 380.000 HUF. EZ van a fizetési meghagyásban, 5 munkanapja van a cégnek rendezni, ha nem, ez is benne van akkor a megfelelő bíróság előtt peres eljárást kezdeményezünk a cég ellen.

Ki mit tippel?

Fizet majd a cég és nem lesz per?

Lesz még állásom a jövő héten?

Vagy mi lesz? Ki mit tippel?

2016. júl. 19. 18:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Ha ezek után a cég erre hivatkozva rúgna ki maga tenné a kötelet a saját nyakára. "

Szerinted emiatt fognak kirúgni? Simán alkalmatlannak minősítenek aztán kirúgnak de egy profi cég felmondási időt is megoldja.

2016. júl. 20. 17:52
 12/15 A kérdező kommentje:
Biztos lehetsz benne ha perlem a céget 380-ra akkor BÁRMI a világon lehet a kirúgási ok, bármi-KIVÉVE ezt!
2016. júl. 20. 18:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Mint ahogy akkor is, ha nem veszed fel szabadság alatt a telefont. Erre próbáltam utalni, úgy tűnik, sikertelenül, mert látom, csak veszekedni akarsz.
2016. júl. 20. 19:50
 14/15 anonim ***** válasza:
igen, nem emiatt fognak kirúgni hanem másért, de látom nagyon fontos neked a büszkeség...
2016. júl. 21. 06:25
 15/15 A kérdező kommentje:

Közhely de sajnos igaz: büszkeségem kívül nem sok mindenem van. Még ezt is hagyjam veszni?

Nem hagyom.

Ha a gatyám is rámegy a perre (de miért menne) AKKOR IS.

2016. júl. 21. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!