Mikor mondjak fel?
Kaptam egy új lehetőséget, szeptemberben kell kezdeni. 30 napos felmondási időm van.
Viszont megyek szabadságra jövő héten, így el kell döntenem, hogy még ezen a héten mondjak fel, vagy csak miután visszaértem a szabadságról.
Mindkét lehetőségre vannak érvek és ellenérvek is.
Ha még szabi előtt felmondok, nyár végén még lehetek egy kicsit a családdal, viszont akkor kevesebb lesz a bevétel, hiszen nem lesz időközben munkám. Megteheti-e a munkáltató, hogy nem enged el a már befizetett szabira, ha előtte felmondok? Ilyenkor mit tehetek?
Ha szabi után mondok fel, akkor több lesz a bevétel, viszont kevesebb a családdal töltött idő a nyáron a szabi után. Ebben az esetben a régi kollégákkal sem tolnék ki olyan nagyon.
Van valami olyan ötlet, körülmény, ami bárkinek eszébe jut, és megfontolandó lehet egy ilyen helyzetben? Köszönöm előre is.
Mondj fel utána; az általad leírtak alapján több érv szól mellette.
Nem szívesen mennél te se úgy nyaralni, hogy esetleg anyáznak téged, meg ahogy írtad is, még megpróbálnak keresztbe tenni.
A családdal töltött idő meg -bár nagyon támogatom- nem ilyen helyzetben kéne, hogy döntő jelentőségű legyen szerintem.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!