Mit mondjak az ajánlatra?
Amíg raktárosi állásokra jelentkezel ne csodálkozz, hogy rabszolgamunkát várnak el.
A komolyabb munkahelyeken normális pozíciókba pedig MO-n is igyekeznek megbecsülni a munkaerőt, mert nehéz szakképzett, tapasztalt, jó embereket összeszedni nem EU-s bérért...
Gyere hozzánk dolgozni, nálunk nem rabszolgák vannak, a fizetés kiváló, a vezetőség odafigyel a hangulatra, folyamatos fejlődési lehetőség van...
...melyik mérnöki/közgazdasági/jogi vagy egyéb piacképes szakon szereztél komoly, a való életben is alkalmazható ismereteket?
Kedves utolsó kommentelő!
Mint írtam,érettségivel rendelkezem...
Érettségivel mit vársz? Semmilyen szakmád nincs, csak betanított munkát tudnak rád bízni... igen, ez a robotmunka szinonimája.
Legalább egy használható szakmát végezz el, de ne egy masszőr vagy műkörmös OKJ-t.
# 6/7 Időpont ma 18:27
Már bocsánat de szerintem te egy ritka nagy állat vagy... neked mid van? értelmezni és figyelmesen olvasni se tudsz (odafigyelés és szövegértés 1-es)
A kérdezőnek:
Szerintem ha nagyon kell a meló akkor mindegy, hogy milyen vállald el utána / közben még mindig lehet váltani, jön valami jobb... de addíg is a semminél ez is több / te érzed, hogy mennyire "kapkodnak utánad".
#8 írd már le, hogy mi a használható szakma szerinted?
Mindenki dobálózik ezekkel, hogy "végezz el egy használható szakmát" aztán tök 8 hogy a kérdező mit ír be lehet, masszőr, hegesztő, villanyszerelő... jön valami értelmiségi irodakukac és leszólja, hogy az nem értelmes szakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!