Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit mondjak az ajánlatra?

Mit mondjak az ajánlatra?

Figyelt kérdés
Voltam unix központba raktárosi munka ügyben interjún..Bevallom nekem az egész egy gyárra hasonlít ahol robotok dolgoznak..Viszont a másik hogy kellene a munka és a pénz..Mondta a hr-es hogy szívesen alkalmaznának(gondoltam magamba,persze még eggyel több rabszolgátok lenne)..Azt mondta hogy követköző héten hívjam fel ha igen,ha nem...Hogy őszinte legyek engem 2x rúgtak ki a 2 helyből ahol dolgoztam ezért tartózkodok ettől kicsit..
2016. máj. 22. 17:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#10-es: olyat tanulj, amivel egyrészt eleget lehet keresni, másrészt nem éli meg robot munkának. A sima érettségi nem ilyen, a szakmák közül pedig az ilyen, amiben tehetséges, amit élvez, amit magas szinten elsajátít.

Sima érettségivel, 2 kirúgással mire vágyik a kérdező, milliós fizetésű láblógató állásra, vagy kreatív igazgatói posztra?

2016. máj. 22. 21:25
 12/16 A kérdező kommentje:

1..Nem vágyom milliós fizetésekre.

2..Olyan munkát szeretnék ahol ki lehet jönni a kollegákkal és a vezetéssel is normálisan,tehát hogy meg lehessen velük beszélni ha probléma van..

3..Senki ne olyannak gondoljon aki pályakezdőként p*csveréssel keressem magam halálra,csak a mai bérek sajnos nevetségesek..Idősebb korosztály véleménye is ezek között van..

2016. máj. 22. 22:14
 13/16 anonim ***** válasza:

" #8 írd már le, hogy mi a használható szakma szerinted?

Mindenki dobálózik ezekkel, hogy "végezz el egy használható szakmát" aztán tök 8 hogy a kérdező mit ír be lehet, masszőr, hegesztő, villanyszerelő... jön valami értelmiségi irodakukac és leszólja, hogy az nem értelmes szakma."

Nyilván lakóhelyfüggő, de:

[link]

Közepes városban élek (megyeszékhely), de azok a szakmunkás barátaim/ismerőseim akik valamilyen műszaki végzettséggel rendelkeznek mind dolgoznak és könnyen tudnak új munkahelyet találni, akkor is ha valószínűtlenül hülyék is.

2016. máj. 22. 23:15
 14/16 A kérdező kommentje:
Tegyük helyre a dolgokat..A 2 kirúgás az mindkettő gyorsétterem volt..Az egyik helyről egy csaj miatt rúgtak ki akivel összejöttem,a másik helyen kb..senkinek se voltam szimpatikus..
2016. máj. 23. 12:11
 15/16 anonim ***** válasza:

De most miert iteled el ezt a helyet?

Meg ki se probaltad. En tuti hivnam hogy erdekel.

2016. máj. 23. 14:05
 16/16 A kérdező kommentje:
Bizonytalan vagyok benne..De gondolom új helyen mindenki így van..
2016. máj. 23. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!