Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szünidős diákként kitúrtam...

Szünidős diákként kitúrtam egy dolgozót a munkahelyéről-kéne emiatt lelkiismeretfurdalásomnak lenni? Hiszen erről szól a munkaerőpiac-verseny ki a jobb stb.

Figyelt kérdés

Harmadéves egyetemistaként felvettek 1 hónapos szerződéssel egy céghez. 1 hónapig egy szabin levő embert kell helyettesítenem.

A főnök azt mondja hogy sokkal jobban dolgozom mint a szabin levő és neki 5x elmondja és akkor se érti nekem meg 1x és már értem ráadásul én fluent english tudással rendelkezem ő meg nem-szóval szívesebben látna engem abban a székben.

De nem lehet mert nappalis egyetemista vagyok és nem tudnék járni dolgozni.

Kérdezem: és ha átmennék levelezőre? Havi 2x2 nap és szombat is benne van? És megegyeztünk: ha én elintézem a levelezőre átvételt ő megtalálja az indokot a most szabin levő ember eltávolítására.

Elintéztem. Levelezős lettem ősztől.

Úgyhogy ha a csórikám visszajön a szabiról még pár hét munka és ez idő alatt majd lesz annyi hiba a munkájában hogy lesz ok a kirúgásra (főnök mondja).

Kitúrtam egy embert és megszereztem az állását. Kéne emiatt lelkifurdancsnak lennie?

jelzem újra: a főnök vetette fel nekem eszembe nem jutott volna, és hát az érvek azok ülnek: ha egyszer jobb vagyok akkor jobb vagyok. Erről szól az egész munkaerőpiac nem? Ki a jobb képzettebb stb?

2016. júl. 10. 18:25
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
Huhh olyan sötét vagy.. Marha nagy állasod van. Mennyit keresel evvel elmeséled amire ilyen arcod van??
2016. júl. 11. 23:53
 42/57 A kérdező kommentje:

"És gondolkodj el azon, hogy TE IS leszel 40 éves, milyen "jó lesz" majd, ha így átlépnek rajtad....

"

Már leírtam. Amikor 40-es leszek rajtam is így átlépnek majd igen. Tudom. De én?

Carpe diem!!!

Azon aggódjak 22 évesen mi lesz ha 50 leszek? Hát szarok rá!

Lehet meg se élem!

Leszakítom azt a virágot ami az utamba kerül, ennyi.

Lehet engem hibáztatni?

Most azon vergődjek kinek kéne még az a világ amit leszakítanék? Hát leszarom. AKi gyorsabb ügyesebb azé.

Most én vagyok az.

Majd lesz idő amikor majd nem én leszek már.

De és? Hát ez az élet rendje.

2016. júl. 12. 09:20
 43/57 A kérdező kommentje:

Ja és a keresetem hát szívesen megmondanám de NEM TESZEM!

MI a szarnak? Hogy a retek trollok rámzóduljanak hogy nem úgy van az, meg nem igaz az, meg kevés az, meg sok az...

mi a szarnak?

De tessék úgyse bírom ki. 220 nettó.

Igen, annyi.

Egy nem is végzett egyetemistának suli mellett nem jó?

Sok-sok diplomás összetenné a kezét ha ennyit keresne. Nem suli mellett hanem főállásban...

Van a családban diplomás irodai aktatologató örül ha a nettó 100-at megkapja.

2016. júl. 12. 09:25
 44/57 anonim ***** válasza:

Hát kövezzetek meg, de lehetne lelkiismeret furdalásod, igen.

Valamilyen szinten megértek mindenkit. A főnököt, ő a jobb munkaerőt keresi, téged, mert neked a pénz a lényeg, csak azt a szerencsétlent sajnálom, akit kitúrt egy kis nyikhaj, pedig lehet, hogy csak pár hónapot lesz ott, mert nem is vág a szakmájába :(

2016. júl. 12. 12:32
 45/57 anonim ***** válasza:

Az egész sztorival semmi gond nem lenne (ilyen a versenyszféra, ezt el kell fogadni), ha nem ilyen gusztustalan, irritáló stílusban adnád elő magad.

A történet maga mindennapos, reális, csak ahogy te viselkedsz, amit te gondolsz magadról, az már bicskanyitogató.

2016. júl. 12. 13:59
 46/57 A kérdező kommentje:

"amit te gondolsz magadról, "

De mit gondolok én magamról?

Azt hogy én vagyok a jobb ebben a szituban?

Igen, azt gondolom. És nem scak én gondolom így hanem az a főnök is aki engem odavett.

Hogy tetézzem igen, igaz, ez egy olyan dolog ami nem is a (llendő) szakmám vagyis csak "mellékesen" vagyok jobb ebben-de és?

Piaci törvények, erősebb kutya b***ik. Majd jön egy nálam is jobb és az meg engem túr ki.

Nem tilos nálam jobbat találni.

2016. júl. 12. 14:20
 47/57 A kérdező kommentje:

"mert nem is vág a szakmájába :("

De csak úgy mondom: ez annál durvább az illetőre nézve.

Neki ez a "szakmája" és jövök én, a tojáshéj a valagamon, nem is ez a szakmám és jobb vagyok.

Képzeld ha még a szakmám is lenne.

2016. júl. 12. 14:23
 48/57 anonim ***** válasza:
Most hiába mentegeted magad. Feltettél egy kérdést, válaszoltunk rá. Ez van. Sajnos ilyen a verseny szféra, ezt el kell fogadnia az előző munkavállalónak. Azt meg neked, hogy emberileg te is és a főnök is undorító módon túrtatok ki valakit, akinek ez a megélhetését biztosította. Annyira nem lehetett rossz munkaerő, ha a főnök nem keresett helyette mást. Majd amikor te is belefásulsz, te sem leszel akkora ász.
2016. júl. 13. 12:00
 49/57 A kérdező kommentje:

"amikor te is belefásulsz, te sem leszel akkora ász."

Minta nem is olvasnád/értenéd amit írok.

Igen, így lesz. Majd. MAJD!! Ha megélem egyáltalán.

De hát csak egy hülye foglalkozik azzal hogy jaj majd ráncos lesz az arcom 50 évesen és nem tudok majd csajozni... igen, az lesz. Majd. De most nem az és most tudok csajozni.

Most akkor ne csajozzak azért mert eljön majd az idő amikor nem fogok tudni? elJÖN. De addig meg ide nekem az összes csajt! Most.

Nem holnap. Most.

2016. júl. 13. 12:57
 50/57 A kérdező kommentje:

"ha a főnök nem keresett helyette mást."

De azt te honnan tudod hogy nem keresett? Lehet hogy keresett csak nem talált. És erre beestem én tkp az utcáról. A főnök meg azt mondta magában: jé, hát épp ilyet keresek már régen. És felvett.

Nem egy nagy sztori ez igazából.

2016. júl. 13. 12:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!