A biztos karrier/munkahely kiegyensúlyozottá tesz?
Sziasztok,
Most építem a karrierem, próbálok elhelyezkedni és képezni magam. Sok helyen dolgoztam már kis cégektől, multikig és ez a dolog nagyon szemet szúrt nekem.
Mivel még nekem nincs fix helyem, (több éves)tapasztalatom, referenciám én próbálok teperni, és hajtok és némileg idegeskedem azon, hogy egy jó pocizói / pályázat sikeres legyen.
Ez önmagában nem tesz kiegyensúlyozatlanná, de érződik rajtam ha egy rutinos ember mellé állítanak.
Én úgy tapasztaltam, hogy akiknek biztos munkájuk van, sokkal nyugodtabbak, nem idegeskednek annyit a holnap miatt, és tudják hogy mit csinálnak, az mennyit ér, és mennyi idő/energia kell hozzá.
Én ezeket nem tudom megsaccolni, mert hiányzik hozzá a tapasztalat.
Ezért hajtok, és izgatott/ideges vagyok néha ami zavar.
A kérdésem az, hogy biztos munkahellyel ez változik? Ez csak egy álláskeresési/karrierkeresési dolog, amit a legtöbb kezdő átél, vagy velem van valami baj?
Kedves utolsó,
Köszönöm a válaszod egy másik perspektívából is!
Szomorú, hogy ennyi rossz dolog történt veled azóta, de ha tudsz próbálj változtatni, és csak fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!