Tudnátok információkat írni a Google-ről? Nem mint internetes oldal, hanem mint munkahely.
Érdekelne:
-fizetés
-bekerülés lehetősége
-szükséges végzetség
-elvárások
-feladatok
-milyen állások vannak
Nem tudom mennyire érthető amit írtam de remélem valaki tud segíteni. Valamint úgy hallottam Pesten is van Google cég. Arról is ezek az infók érdekelnének. Nagyon köszönöm ha valaki ír!!!
Elso valaszolo!!! Miert is baj hogy itt kerdezek ra?! Talan nem szabad? Vagy ha be szeretnek kerulni akkor a legfontosabb szabaly hogy a GYK-n ne kerdezzek ra a temara?! Igazabol meg altalanos iskolas vagyok eppen ezert meg boven van idom es tudom hogy ezzel szeretnek foglalkozni. Ha nem tudsz semmit inkabb ne valaszolj. És miert baj ha erdekel valami?
A masodik valaszolonak nagyon koszonom!!! Ha valako esetleg magyar nyelvit tudna kuldeni azt nagyon megkoszonnem mert iden kezdtem az angolt es nem megy olyan jol...
Általános iskolában az egyik hülye liba meg manöken akart lenni.
Kíváncsi vagyok, ma vajon hol takarít.
" iden kezdtem az angolt es nem megy olyan jol..."
Akkor nagyon húzz bele, és utána gondolkozhatsz a többin is.
A google top cég, általában a legjobb informatikusokat alkalmazza (mindenki ott akar dolgozni, de legtöbben nem elég jók hozzá).
Angol azért alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!