Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A munkáltatónak hátrány olyat...

A munkáltatónak hátrány olyat alkalmazni, akinek költségtérítést fizet az munkába járásra?

Figyelt kérdés

A munkáltató azt a megtérített 86%-ot, amit egy vonatbérletnél fizet, mint költségtérítést, visszaigényelheti, leírhatja az adóból?

Mert így nem hátrány neki akkor megtéríteni, és akkor nem hátrány nekem sem, hogy nem helyiként keresek állást. :) Azaz nem fognak jóval előbb helyit választani elém. :)

2016. jún. 16. 20:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Budapestre, és Székesfehérvárról.
2016. jún. 17. 23:04
 12/19 anonim ***** válasza:
45%
Hát ezt én is próbáltam. Egyből lehervadt az arcukról a mosoly állásinterjún, amikor mondtam. Mondd, hogy felköltözöl, és a bérigényedbe kalkuláld bele a bejárási költségeket.
2016. jún. 18. 21:15
 13/19 A kérdező kommentje:
Na de nem költözöm. :) A bejárási költséget? Az egy kicsit magas fizetés volna úgy. :D
2016. jún. 18. 23:43
 14/19 A kérdező kommentje:
Vagy mondjam mindig, hogy "majd", "majd"? Az nem korrekt tőlem.
2016. jún. 18. 23:44
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem lehet ezt tisztázni valahogy már a motivációs levélben pl.? Nem futnánk fölös köröket, aki behív arról már tudom hogy tudja,
2016. jún. 18. 23:45
 16/19 anonim ***** válasza:
27%

Hát a CV-ben benne van a lakhely, abból gondolhatják, hogy nem teleportálni fogsz minden nap.

Amúgy meg az olyan cég elmehet a francba, aki ezen alkudozik. Aki szarrágóskodik egy bérleten, ott a javadalmazás is ugyanebben a szellemben fog történni.

2019. dec. 17. 08:04
 17/19 anonim ***** válasza:
27%
Nem vagy köteles elmondani, hogy honnan jössz (a CV-dben akkor van benne, ha beleteszed... én biztos nem küldözgetném boldog-boldogtalannak az össes személyes adatomat, fotóval... email, telefon legyen már elég 2019-ben), ő viszont köteles téríteni (ha jól tudom, de majd kijavítanak), szóval akár még ki is verhetnéd a balhét miután fölvettek, ha nem fizetnek. De ez csak elmélet, szépen el kell nyerni az állást és kifizettetni velük, mert ez jár. Jellemzően van ott valami egyéb susmus ahol ennyire se képesek.
2019. dec. 17. 08:38
 18/19 anonim ***** válasza:
33%

Bő 3 évvel később ismét kiemelted, manapság egyre több Balázskás kérdés kerül felelevenítésre!

Ennyire kimerültél Bazsi, 2 nap alatt mi. 30 kérdést emeltél ki???

2019. dec. 17. 08:57
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszi!

Ui:Bazsi? Az nem vagyok. :D

2019. dec. 28. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!