Miért ilyen drága minden? Én egy kőművesnek maximum 3000 Ft-ot adnék bruttóban egy napi munkáért, hiszen nem is tanult semmit érte csak alap dolgokat és akkor csodálkoznak, hogy elzavarom őket a drága ajánlatukkal?
Figyelt kérdés
2016. jún. 15. 12:13
31/37 anonim válasza:
# 29
A bölcsész és művelődészervező (meg büfé és ruhatáros BSC) a legritkább esetben keres 3x annyi pénzt, mint a kőműves. Sőt, az esetek többségében felét / harmadát keresi.
32/37 anonim válasza:
ez mindenhol a világon így van, egy kőműves aki lehúz 8-12 órát egy építkezésen többet keres mint egy bölcsész, könyvelő, tanár stb.
33/37 anonim válasza:
De ezzel semmi gond. Vannak olyan fizikai munkák amelyek jól fizetnek. Ilyen a festő, Ács is pl. De ők dolgoznak is. Nem 8 órát segget vakarnak egy irodában.
34/37 anonim válasza:
Másrészt ok általában nem napi berben vannak hanem a munkára van fix osszeg. Napi pénzt a segedmunkasok kapnak de ők is 7-8 ezer/nap.
35/37 anonim válasza:
Házépítéshez segédmunkást sem találsz 10-12 ezer alatt nyáron.
36/37 atlas válasza:
A kérdező kommentje:
hát én még egy kőművest sem láttam drága autóval járni vagy menő lakásban lakni. ha tényleg ennyit keresnének, amennyit itt írtok akkor hol vannak a gazdag kőművesek. maximum a lábamat csókolhatják meg
1 Drága autó : munkásautónak jó a suzuki,opel ,nem sajnálok malterossan beülni, civilben meg lehet jó autóm
2 Menő lakás ,ház : mozaikkádban fürdök amit saját kézzel csináltam amit te meg se tudnál fizetni,ha mégis akkor abból megint kijönne 1 jó autó
37/37 anonim válasza:
Glázser meg Dorthen megcsinálnák napi ezer Ft-ért is!!! :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!