Pesten hogy van ennyi luxusautó?
"Van 2 millió ember Budapesten és környékén. Elég egy ferrari amit észreveszel és emlékszel rá, de a több tucat suzukira nem fogsz..."
Továbbmegyek, a "több milliós" új kocsikat észreveszi a kérdező, de a gyalogló vagy buszozó emberek ezreit, tízezreit már nem.
Amúgy nem tökmind1 miből van? Ha frusztál, vegyél fel te is hitelt vagy keress több pénzt és akkor te sem lógsz ki a sorból. Ha meg nem engedheted meg magadnak, vagy csak más az értékrended, akkor járj 100 ezres kocsival. Mindkettő meg lehet magyarázni.
SEhol nem volt arra utalás, hogy a gyalogosokat/buszozókat nem veszi észre.
Nem erről szólt a kérdés, értelmezni kellene tudni...
Szerintem nagyrészt az autószerelőknek köszönhető, meg az üzleties gondolkodásuknak!
Azt is cserélik amit nem is kellene, olyan baromságot is csak autószerelőtől hallottam eddig, hogy a "féktárcsát meg a fékpofát együtt kell cserélni, hogy összekopjanak"...
Meg hogy egy "15 évnél öregebb kocsi már nem biztonságos" :D :D :D
A Sok hiéna minnél jobban rámegy arra, hogy költs alkatrészre mert van rajta nem kevés kedvezménye amit belerak az árrésébe!
Az autógyártók /tervezők pedig a szerelőket támogatják, mert biznisz az is, amikor el tudod adni a "célszerszámot".
Ezért van a lehető legegyszerűbb 3 hengeres Eredeti Japán kocsim, és szerelem magamnak!
Rajtam már nem éltek meg!
"Rajtam már nem éltek meg!"
Bírom ezt. Közbe meg mész a multiba ahol tömöd a dollármiliárdos Németek zsebét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!