Mennyi idő alatt találtál munkat (bsc közgazdász)?
SZAKMAI tapasztalat?
Itt issza meg a levét aki suli közben nem ment el dolgozni.
Kedves 8-as, hát te el vagy tévedve. Több száz betöltetlen állás? Óriási tévedés.
Pest megyében is talán ha 20-25 állás van szabad jelenleg. Igen, soknak tűnik, mert
-egy cég beadja 10 fejvadásznak, aztán mind hirdetnek, de ha jobban elolvasod a hirdetést, kiderül, hogy a szöveg nagyjából ugyanaz, ugyanoda keresik az embert.
-egy hirdetés akár fél évig is fut, közben meg már 1 hét alatt megvan az emberük
-nem valósak a hirdetések, csak a fejvadászok gyűjtik az embereket az adatbázisba.
Akinek híre van, azt felveszik? Te mégis mire gondolsz? 9 millióan laknak ebben az országban, hogy lenne már híre egy közgázt végzett pályakezdőnek?!
Az is elég nagy rizsa duma, hogy aki érti a szakmáját, azt felveszik. Nem tudom más körökben milyen állásinterjú van, de én pénzügyi területen dolgozom, közgáz diplomával, és voltam legalább 20 állásinterjún életemben, de talán ha 2-3 volt, ahol szakmai kérdéseket tettek fel. Szóval nem nagyon van lehetőség villogni a tudással, pláne, ha azonnal félredobják az önéletrajzát, mert pályakezdő.
Hol keresgélsz? Vidéken valóban reménytelen. A fővárosban viszont francia nyelvtudással szerintem el lehet helyezkedni.
Bérigény?
Múltkorjában itt sírt egy lány, hogy nem tud elhelyezkedni, írtam neki privit, hogy küldjön önéletrajzot, benyomom a munkahelyemre, bruttó 300.000. Azt mondta, az kevés. Hja,hát akkor ez itt a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!