Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Erre milyen fizetési igényt...

Erre milyen fizetési igényt lehet reálisan mondani?

Figyelt kérdés

Nemzetközi ügyintéző pozíció egy nagyobb magyar cégnél.

Feladatok: kapcsolattartás külföldi partnerekkel, tolmácsolás, nemzetközi utazások intézése, nemzetközi pályázatok figyelése, külföldi rendezvények lebonyolításában való részvétel.

Angol nyelvtudás kérnék kötelezően, egyéb nyelvek előny. Én az angolon kívül még kettőt beszélek folyékonyan.

Min. Középfokú végzettséget kérnék, felsőfokú előny. Nekem diplomám van.

Konkrétan ilyen munkatapasztalatom nincs (nem is kérnek), de most is nemzetközi környezetben dolgozom.

2016. jún. 1. 11:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Most a nemzetközi ügyintézőknél hatalmas szórás van, van aki nettó 400-500-at keres, de van ismerősöm aki minimálbért viszi haza. Teljesen a munkakörtől és a cégtől függ.
2016. jún. 1. 12:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Találd ki azt az összeget aminél kevesebbet nem szeretnél kapni vagy amit most kapsz egy hónapban azt plusszold fel mondjuk 30-70% ál és azt mond hogy alkuképes vagy mondjuk 0 tapasztalattal legyen akármi a végzettséged nettó 250,felett nehezen akarnak fizetni... majd 6 hónap mire bele tanulsz utána lehet emeltetni 20-30% ha nagyon tré. Én 180-200 nettót látok reálisnak, az alapján amit írtál.

Plusz a nyelveket se írtad hogy miket tudsz még folyékonyan \ egyáltalán ezek közűl mire van szükséga a cégnek.

Plusz milyen diplomád van, mert ez is fontos.

2016. jún. 1. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!