Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elmennétek így interjúra?

Elmennétek így interjúra?

Figyelt kérdés
Pár oldalon fent van a cv m és megkeresnek. Most is egy alap megkeresés volt, amire két nap után behívtak. Nem tudok valami sokat a cégről, kuka voltam és nem kérdeztem semmit. Weboldaluk van stb. Nem.tudom elmenjek e, lehet ingyen le tudok utaznk, ártani nem árthat. Max két óra az életemből. Volt már ilyen nektek? Elmennétek?
2016. máj. 24. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tedd fel a kérdést magadnak: mit veszíthetsz? Ott a válasz.
2016. máj. 24. 19:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Engem is keresett már ilyen "fejvadász". Azon kívül, hogy megváratott az irodájukban közel negyed órát és igazából semmi hasznos felvilágosítást nem tudott adni a cégről vagy a pozícióról, amire keres embert mikor megmondtam neki a bérigényemet (ami amúgy nem volt magas a szakmában / tapasztalati szinten) alig kapott levegőt és elkezdett alkudozni, hogy ők igazából ennél 40%-al kevesebbért keresnek embert. Mondtam neki, hogy sok sikert hozzá :)
2016. máj. 24. 20:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Kérdés:

Most a céghez mész, vagy a fejvadászhoz?

Céghez persze, még örülj is, mert ritka az ilyen, persze a neten nézz utána, hogy kik ők.

Fejvadászon már elgondolkodnék. Némelyiknek igen fura elgondolásai vannak az álláskeresőkről.

A legtöbb telefonon vagy Skype-on el tudja intézni. Engem egyszer Pestre hívott egy (kb 80 km tőlünk), de a cég az helyben lett volna, úgyhogy elmentem. Azt hittem lesz valami komoly tesztírás, vagy ilyesmi, azért hív fel. Fél órát beszélgettünk, végigkérdezte az önéletrajzomat. Aztán persze nem tudta elintézni, hogy be is hívjanak. Nagyon mérges voltam, ezért utaztam?! Azért ők is beláthatnák, hogy ilyenek miatt ne rángassák oda az embereket. Most már megmondom a fejvadásznak, hogy intézzük el telefonon, ha az arcomat is akarja látni, akkor meg ott a Skype. Az esetek 90 %-ában a fejvadász amúgy sem tudta elintézni, hogy be is hívjanak.

2016. máj. 25. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!