Elmennétek így interjúra?
Kérdés:
Most a céghez mész, vagy a fejvadászhoz?
Céghez persze, még örülj is, mert ritka az ilyen, persze a neten nézz utána, hogy kik ők.
Fejvadászon már elgondolkodnék. Némelyiknek igen fura elgondolásai vannak az álláskeresőkről.
A legtöbb telefonon vagy Skype-on el tudja intézni. Engem egyszer Pestre hívott egy (kb 80 km tőlünk), de a cég az helyben lett volna, úgyhogy elmentem. Azt hittem lesz valami komoly tesztírás, vagy ilyesmi, azért hív fel. Fél órát beszélgettünk, végigkérdezte az önéletrajzomat. Aztán persze nem tudta elintézni, hogy be is hívjanak. Nagyon mérges voltam, ezért utaztam?! Azért ők is beláthatnák, hogy ilyenek miatt ne rángassák oda az embereket. Most már megmondom a fejvadásznak, hogy intézzük el telefonon, ha az arcomat is akarja látni, akkor meg ott a Skype. Az esetek 90 %-ában a fejvadász amúgy sem tudta elintézni, hogy be is hívjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!