Bizonyítványt vinni interjúra?
Figyelt kérdés
Lesz egy interjúm, ahová bizonyítványt kértek. Normális cég, kedvesek stb, nem egy kispista vállalkozás. Csak furcsa, eddig nem volt ilyen. Egyedül attól félek, belekötnek a jegyeimbe, bár gondolom azért kell, hogy bemutassam megvannak a papírjaim. Nektek volt ilyen?2016. ápr. 19. 12:41
1/7 anonim válasza:
Álltalában ha e-mailbe jelentkezem akkro csatolvak üldöm bizonyitványaim, ha levélbe (van még ilyen akkor beleteszem a másolatokat), még soha nem kértek állásinterjún tőlem bizonyitványt. De ha kérik akkor kérik...
2/7 anonim válasza:
Sztem semmi meglepő nincs benne.Tőlem már több helyen kérték az eredeti biziket.
3/7 anonim válasza:
Igen . Egyx valaki kérte, hogy vigyem az interjúra a bizonyítványomat is . 10 percen keresztül koptattam a számat, lemásolta az illető a sok közül azt amelyikre szüksége volt, aztán soha többet nem keresett xD .
4/7 anonim válasza:
Nálam a múltkor a közmunka állásinterjúra kérték, ott lefénymásolták mindenkiét a személyes okmányainkkal együtt, érdekes volt, arra meg nem kaptunk választ, hogy mégis mi célból, mert voltunk vagy 25-en 1 helyre.
5/7 anonim válasza:
Utolsó: azért kell lemásolni, mert január elsejétől a munkáltatóknak kötelező bejelentenie a végzettséget a NAV felé.
Volt, igen, ahol elkérték a papírokat. Volt, hogy elvittem és nem kérték. De már csak akkor viszem, ha kérik.
6/7 anonim válasza:
5-ös: Ez csak egy interjú volt, nem vettek fel, akkor meg minek másolgatják, vagy már azokat is le kell jelenteni, akiket meginterjúztatnak?
7/7 A kérdező kommentje:
dehogy. nekem most először kérték. Ha másolgatnák én interjúra oda nem adom.
2016. ápr. 19. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!