Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért kell mindenhová felsőfok?

Miért kell mindenhová felsőfok?

Figyelt kérdés
Olyan állásokra kérnek már, amiből nemhogy nincs papír, de bárki megtudja csinálni. Láttam már webáruház ügyintéző, ügyfélszolgálatost, egyszerűbb asszisztenst is ahová kellett. Sőt, elég ha nincs befejezve. A büfészakok is többet érnek. Nem kell szakirányú, így ugyan úgy meg kell tanulnia az adott munkakört, mint másnak. Vagy akinek van papírja, az automatikusan alkalmas mindenre? Vagy okosabb, jobb ügyfélszolgálatos? Jobban becsomagolja a megrendelést? Nem értem miért túlértékelt, hogy ilyen állásokra is ezeket keresik, mintha jellemet adna a papír...
2016. máj. 17. 18:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Baromságot írsz kedves kêrdező.. Sose érdekelt a történelem, mindig kettes voltam mêgis ötösre érettségiztem belőle. Az érettségi nem a megolást méri hanem egy IQ teszt. Úgy látszik ez neked nem annyira van meg.
2016. máj. 18. 17:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Mert az egy bizonylatpapír, arról, hogy biorobot vagy.
2016. máj. 19. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!