Folyamatosan küldözgetem az önéletrajzomat mindenhová, de mennyit várjak utána?
Mert volt olyan, hogy hívtak X helyről, közben meg azt mondtam, hogy már nem aktuális, mert már az Y helyre készülődtem, ami aztán mégsem volt kivitelezhető, amint az interjún sajnos kiderült...
Szóval ha folyamatosan küldözgetem az önéletrajzomat, és egyszerre hívnak több helyről, mit csináljak? Mindenhová ígérkezzek el, interjú, próbamunka, stb, aztán az utolsó percben mondjam csak le a többit, ha az egyik már összejött??
Köszönöm a tanácsot!!
19L
Egy interjút se mondj le azért, mert máshova behívtak interjúra! Az még semmi nem jelent, hogy interjúra hívtak. Csomószor eszükben sincs felvenni az embert, csak a főnöknek kell bemutatni, hogy ők keresnek, közben már rég megvan az ismerős, akit fel fognak venni.
Egy héten akár több interjúra is menj el, ha hívnak, és ha még azt is mondják, hogy te vagy az emberük,akkor se hagyd abba a keresést, interjúra járást, egészen addig, amíg alá nem írtátok a munkaszerződést.
Köszönöm szépen!
És egy munkaszerződést hány nap után lehet felmondani?
Pl. elkezdek dolgozni X helyen, de az Y helyről 2 héttel ezután szólnak, de ez közelebb lenne, jobb fizu, stb., akkor az X-en mikor mondhatnék fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!