Tényleg az egyik legmegalázóbb munka a szobalánykodás?
Figyelt kérdés
Mindenki parancsolhat nekik, és nem is "védhetik" meg magukat?
Pláne a fiatalabbakra gondolok.
Akár a női munkatársaikkal szemben se, mert akkor még ők járnak pórul?
Ha valaki dominánsabb személyiség és elkerül szobalánynak (nincs más lehetőség) akkor őt is "betörik", vagy valahogy ki tudja harcolni hogy őt ne cseszegessék?
Hogy lehet az hogy izomzatilag erősnek kell lenniük, és akármilyen kis gyenge egész nap az irodába ülő csaj pl megalázhatja őket?
2016. máj. 12. 11:40
11/12 Pszt! válasza:
Szerintem túl sok szappanoperát néztél. Minden munkakörben előfordul az, hogy valakinek több feletesse van. Nem tudom honnan szedted ezt a bugyutaságot. A barátnőm is szobalány az egyik hotelban és sose számolt be ilyesmiről. Nem azért mert rángatja valakinek a micsodáját, hanem azért, mert ilyen csak a filmekben van. Mindenhol előfordul, hogy a főnök, vagy feletess nem úgy bánik az alkalmazottal, ahogy az illő lenne. Ekkor kell jól orrba vágni, vagy szólni az ő felettesének. Az igazgató pedig nem hiszem, hogy szobalányokkal fog foglalkozni. Amúgy meg ha jól végzi valaki a munkáját nem fogják csesztetni. Azért kell erősnek lenniük, mert nem kis fizikai munka mondjuk 40-50 helységet rendben tartani. De én még nem láttam ekkora hülyeséget kiírva, hogy erősnek kell lenni, hanem a teherbírásnak jónak kell lennie. Ez nem azt jelenti, hogy 200 kilókat fogsz emelni -_- Az irodában ülő csaj sem fog megalázni senkit, mert nyilván neki is van dolga.
12/12 anonim válasza:
Szerintem nem. Vannak megalázóbbak is.
Pl. Tesco árufeltöltő, strici, taxis, BKV ellenőr, gyári munkás szalag mellett, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!