Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/8 anonim válasza:
Még nem. De ami késik, nem múlik. :D
3/8 anonim válasza:
De miért takarítónőt? Szerintem a titkárnőket sokkal izgibb. ;)
4/8 anonim válasza:
Nem vagyok ra buszke de mivel ez egy nevtelen oldal leirom: Van egy kisebb edzotermem pest mellet es a egyik jo haverom baratnojet felvettem takaritni mivel munkat kereset es mondta a haverom vegyem mar fel... ejszaka takarit ugye es ejszaka zarva vagyunk en meg ejszaka edzek mert napkozbe nem erek ra! Meg a nyaron egyik ejszaka megdugtam az oltozobe! Brutalis jo volt ..megbantam egy kicsit meg sajnalom a haverom de nem tudta meg. Most decemberben el jegyezte:)
5/8 anonim válasza:
Nálunk van öt nyanya, hájasak, igénytelenek, fogatlanok, és ebből három ráadásul kisebbségi. Eszük semmi.
Most belegondoltam, hogy ezeket valaki dugja, és elkapott a hányinger.
6/8 anonim válasza:
Van egy szép, 20-25 körüli cigány takarítónő. Őt megdugnám szívesen.
32/F, bankár
7/8 anonim válasza:
Én alapiskolában baszo#gatam a tanárnál nőt! Ma már csak a kis gyerekekel szoktam sexelni Vagyis nállam 25 éves fiatalabb lányok all :)
8/8 anonim válasza:
6-os, a kérdező nem azt kérdezte, hogy mi a helyzet a takarítónőkkel. Hanem azt, hogy dugtál-e már meg egy éppen takarító nőt. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!