Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem dolgozik minden lány prostituáltként?
Szerinted mért nem dolgozik minden lány prostituáltként?mért dolgoznak inkább a gyárakban 60 ezerért amikor azt félnap alatt megtudnák szerezni ha prostik lennének mivel rengeteg párkapcsolatban és házas férfi jár prostikhoz akiknek unalmas a szexuális életük szóval jó bisznisz lenne,én tudok olyan férfiakról akik lusták dolgozni ezért a feleségüket árulják mellesleg ha csak naponta 5 vendége van a lánynak akkor is 6 ezrével naponta 30 ezer forintott kereshetnek f
ezer forintott kereshetne
Mert nem mindenkinek veszi be ezt a gyomra.
Arra meg kicsi a kereslet, hogy a lány végighányja az egész aktust.
Nagy kedvencem volt egy időben, az a kérdés, ahol azt kérdezték a férfiaktól, hogy mit tennének, ha egy nap női testük lenne. Erre szinte, alig akadva kivétel, mind azt felelte, hogy végig kefélné pénzért a világot! Én akkor nagyon jól szórakoztam azon a kérdésen.
Nos, amit a férfiak nem vettek számításba, az a női testtel járó járulékok. Mint pl. pszichológia, és hormonháztartás.
Én pl a testem tudom mennyi az az együttlét, amit kívánok. Ami kellemes, és örömet okoz. Azon felül, ha többet szexelek, a szex úgy laposodik el, úgy kell egyre erősebb inger, míg a végén szinte olyan lesz az egész mint az étkezés. És itt még az van, hogy egy olyan férfivel szexeltem, akit szeretek, és ő ismeri a testem már nagyon jól.
És én szeretem a szexet. A jó szexet. Tehát biztos nem mondanék le arról, hogy parancsszóra dugjak, úgy hogy abban nekem semmi extra örömöm nincs.
És ott van a lélektan. Merthogy a legtöbb (nem mind!) lány az szeret kötődni ahhoz, akivel lefekszik. Ha csak használják a testét, az hosszú távon degradáló lehet.
Ahhoz, hogy valaki űzze ezt az ipart olyan lélektani és alkati beállítottság kell. Hogy el tudj számolni magaddal és tovább élni. Egy nő sokban különbözik egy férfitől. Szexualitását tekintve is! Teljesen máshogy éli megy nő a szexet és másképp a férfi.
Boldogságot pénzért sem lehet kapni.
/Bár én szívesen lennék boldogtalan, rengeteg pénzzel/
-Egy munkától megfáradt feszült nap után éhesen és kiéhezve érsz haza párodhoz, hogy végre egyél valami meleget és megkapd a törődést amire vágysz. Ám a "párod" éppen "dolgozik" és közli veled, hogy nem ért rá főzni, mert sok volt a munka.(hisz minden nő ugyan azzal foglalkozna) Te hogy éreznéd magad?
A gazdasági és pszichológiai részét már megválaszolták az előttem hozzászólók.
Mert van, aki egyáltalán nem igényli a szexet (kevés), van, akinek kevés kell. Van, aki csak a párjával akarja/tudja csinálni. Van, aki képtelen lefeküdni olyannal, akit akkor lát először.
Egyébként a szex a szerelem kiteljesedése lenne. Már így is csoda, hogy vannak, akik szerelemtől függetlenül is képesek rá.
Az állatvilágban is sokan képesek erre... ott is különféle előnyökért.
Majmoknál pl. előfordul, hogy ha a nőstény terhes lesz, utána párzik néhány fontosabb hímmel. Elég komoly előny, hogy utána ezek a hímek nem akarják majd megölni a kölyköt.
De van szex ételért, vagy egyéb hasznos dolgokért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!