Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok! Miert örültök annak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Miert örültök annak ha a csávotok szűz?

Figyelt kérdés

2016. márc. 20. 22:50
 1/9 anonim ***** válasza:
mert még nem paraszt
2016. márc. 20. 22:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem kifejezetten jobb, mintha tapasztalt lenne, de ebben is van egy bizonyos fajta öröm. Azért van benne valami aranyos, hogy te vagy neki az első.
2016. márc. 20. 22:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Nincs viszonyítási alapja, nekem se kell ezen aggódni hogy az előzője jobb volt, aranyos.
2016. márc. 20. 23:14
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Mert hülyék. A csajok szeretik babusgatni a szerencsétleneket. Mint valami kisállatot. A szűz lúzer meg észre sem veszi ezt, a csajnak meg persze hamar elege lesz abból hogy a csóka nem tud teljesíteni és vagy szakít vagy tűr és közben a barátnőinek panaszkodik...
2016. márc. 21. 06:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Teljesen jól mondja az utolsó, én is ilyen szűz lúzer vagyok és velem is elég sokat szoktak chatelni csak én meg untam és ott hagytam, megalázó volt.
2016. márc. 21. 06:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Jó érzés,hogy én lehetek neki az első :) És az,hogy ki milyen az ágyban,minimálisan függ csak a tapasztalattól.Egyébként is azzal a legjobb,akibe szerelmes vagy,mindegy,hogy az épp szűz vagy 100 nővel volt már :)
2016. márc. 21. 08:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Mert ennél nem lehetne jobb érzés.

Én csakis szűz pasit akarnék.

2016. márc. 21. 09:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Csajok, én 40 éves szűz vagyok... :D
2016. márc. 21. 09:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Jó érzés elsőnek lenni.

Bár ez szinte borítékolja, hogy beüt nála a hoppáré, és ki akar próbálni másokat is.

A párommal mikor összejöttünk (egyikünk se volt már szűz rég), valahogy feljött ez a téma, én mondtam neki, hogy nem is az első akarok lenni, hanem az utolsó.

2016. márc. 21. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!