Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Miert örültök annak ha a csávotok szűz?
Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 22:50
2/9 anonim válasza:
Nem kifejezetten jobb, mintha tapasztalt lenne, de ebben is van egy bizonyos fajta öröm. Azért van benne valami aranyos, hogy te vagy neki az első.
3/9 anonim válasza:
Nincs viszonyítási alapja, nekem se kell ezen aggódni hogy az előzője jobb volt, aranyos.
4/9 anonim válasza:
Mert hülyék. A csajok szeretik babusgatni a szerencsétleneket. Mint valami kisállatot. A szűz lúzer meg észre sem veszi ezt, a csajnak meg persze hamar elege lesz abból hogy a csóka nem tud teljesíteni és vagy szakít vagy tűr és közben a barátnőinek panaszkodik...
5/9 anonim válasza:
Teljesen jól mondja az utolsó, én is ilyen szűz lúzer vagyok és velem is elég sokat szoktak chatelni csak én meg untam és ott hagytam, megalázó volt.
6/9 anonim válasza:
Jó érzés,hogy én lehetek neki az első :) És az,hogy ki milyen az ágyban,minimálisan függ csak a tapasztalattól.Egyébként is azzal a legjobb,akibe szerelmes vagy,mindegy,hogy az épp szűz vagy 100 nővel volt már :)
7/9 anonim válasza:
Mert ennél nem lehetne jobb érzés.
Én csakis szűz pasit akarnék.
8/9 anonim válasza:
Csajok, én 40 éves szűz vagyok... :D
9/9 anonim válasza:
Jó érzés elsőnek lenni.
Bár ez szinte borítékolja, hogy beüt nála a hoppáré, és ki akar próbálni másokat is.
A párommal mikor összejöttünk (egyikünk se volt már szűz rég), valahogy feljött ez a téma, én mondtam neki, hogy nem is az első akarok lenni, hanem az utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!