Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mettől meddig tart a munkaidőd...

Mettől meddig tart a munkaidőd? Van utána még túlóra, tovább bennmaradás? Ha igen, milyen gyakran?

Figyelt kérdés

Esetleg még annyit írjatok, hogy kis cég vagy nagy cég, kíváncsi vagyok hol mi a helyzet.

Köszi.

2016. máj. 9. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:

7.30-15.30-ig. Benne van az ebédszünet, ami addig tart, ameddig tartjuk :)

35 fős kis gépgyártó cég.

2016. máj. 9. 20:51
 2/5 Beviz Elek ***** válasza:

Kb 100-150 fős cég.

Munkaidő az... amikortól kell addig amíg kell. Túlóra? Néha van olyan hogy nincs :D

2016. máj. 10. 00:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigieknek!

Második, és mettől meddig tart papíron a munkaidő?

Azért kérdezem mert egy kis céghez kerültem, ahol eleve 9-től kezdődik, és mire vége lenne arra kb egy órákat is rádobálnak sokszor, és így mire hazaérek ami plusz majd egy óra..

Csak kíváncsi voltam, másnál ez hogy van és hogy áll hozzá. Bár nem panaszkodom, ez van.

2016. máj. 10. 19:23
 4/5 Beviz Elek ***** válasza:
Tényleg nincs olyan hogy meddig tart. A megrendelő megmondja hogy mikor mit szeretne, a cég kiszámolja hogy mikorra hány ember kell. Kezdtem éjjel 2kor is és este 7kor is, de normálisan reggel 8kor is
2016. máj. 10. 20:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Kötetlen munkaidő, papíron 8 óra / nap, aztán ez vagy több, vagy kevesebb, általában kedvtől meg a dolgok sürgősségétől függően.
2016. máj. 10. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!