Ti hazamennétek?

Figyelt kérdés
Külföldön dolgozom, már néha elegem van. Keresek havi 3-4 milliót, és kb. 1-2 havonta pár napot vagyok otthon. Nincs magánéletem, csak szex kapcsolat. Fiatal vagyok, tegyek félre? Vagy menjek haza Budapestre? Otthon is jól keresnék, de nem ennyit. Szeretem a munkámat, de a sok utazás miatt kapcsolatot nem tudok megengedni magamnak.
2016. máj. 8. 20:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%
JA aki 3-4 milliót keres biztos gyakori kérdésen ír. Aki ennyit megkeres külföldön is az vezető beosztású és ha tele van a töke midnennel csinál egy saját céget és nem itt kérdezi mit tenne. Ha annyira beszéled a nyelvet miért nem keresel külföldön egy párt magadnak, vagy itthon keress egy magyar lányt és költözzön ki veled.
2016. máj. 9. 13:29
 12/13 anonim ***** válasza:
67%
Balázska kidolgoztál egy új módszert a burgerfogatásban, vagy mitől indult meg ennyire a szekér?
2016. máj. 9. 15:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Sales-es vagyok, mindenképp vállalkozásban gondolkozom. Nem a partner hiányzik, hanem maga Budapest. Az éttermek, az utcák, a kedvenc helyeim. A fiatalság fontosabb szerintem mit a pénz.
2016. máj. 9. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!