Ti hazamennétek a családhoz?
Ezt nem nekünk kell eldöntenünk, hanem neked. Hol szeretsz jobban lenni? Anyagilag belefér ez a be nem tervezett plusz utazás?
Én az első egyetemi évemben mindig hazajártam, mert Pesten még nem voltak barátaim, honvágyam volt, minden hétvégén és minden szünetben hazajártam a szüleimhez, testvéreimhez, itteni barátaimhoz. Vizsgáknál is csak a vizsganapra mentem fel, akár 2 napra is hazajöttem 2 vizsga között. Így visszatekintve ez elég drága mulatság volt, de tényleg rosszul éreztem magam Pesten, ezért a vizsgaidőszakban kihasználtam, hogy többet tudok otthon lenni.
Második évben viszont már voltak barátaim, sőt kapcsolatom is lett, ezért egyre kevesebbet jártam haza. Már Pesten is jól éreztem magam, és hát ott voltak a programok, emberek, amik/akik miatt érdemes volt maradni. Most már eszembe sem jutni péntekig hazautazni azért, mert kedden "feleslegesen" jöttem fel. :)
Szóval te tudod, milyen helyzetben vagy és hogy lenne jobb neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!