Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez a munkaidő szerintetek jó?

Playgirl kérdése:

Ez a munkaidő szerintetek jó?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy eladó munkára, ahol a munkaidő a következő szerint van: Hétfő 12-18ig, kedd/szerd/csüt/pént 8.30-18 szomb 8.30-13ig. Minden szombaton bent kell lenni, és nincs szabadnap. Mit gondoltok?

#munka #beosztás #munaidő
2016. máj. 4. 20:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%

Heti 60 óráért 89k = 370 óránként.

Itt nem a beosztással van baj, hanem az órabérrel! Ráadásul nem fizetett túlórákkal, délutáni és hétvégi pótlék nélkül, ami erősen gyanús, hogy nem törvényes. 20 óra túlórával hetente...

Biztos nincs más munka, ami ennél jobban fizet?

Nem értem én ezt. Én 70 ezret kaptam munkanélküli segélyre, amikor 2 hónapig nem volt állásom. Fél évig kaptam volna, amíg nem találok munkát. De elegem lett 2 hónap után, mert vidéken nem lehet állásokat találni rendesen, azért felköltöztem egy nagyvárosba. Itt drágább az élet, de tudok félrerakni a fizumból.

2016. máj. 7. 10:42
 12/13 anonim ***** válasza:
91%
#12 te kezeltessed magad, mert szociopata vagy.
2016. máj. 7. 16:00
 13/13 Beviz Elek ***** válasza:

Vicc pénzért nem csinálnám csak ha máskülönben az utcára kerülök, de egyértelműen gyorsan keresnék mást.

Az időbeosztással nincs baj, más más ágban jó pénzért dalolva lehetne csinálni.

2016. máj. 10. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!