Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy sikertelen ember vagyok...

Egy sikertelen ember vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
31 éves nő vagyok még otthon élek párkapcsolatom nincs. Közmunkán dolgozok egy irodában tehàt rendes munkám sincs. Diplomám van,de hiába jelentkezek állásokra nem vesznek fel. Egy kis településen élek az egész környéken magas a munkanélküliség. Mit tegyek?
2016. máj. 1. 11:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem olvasom el a válaszokat mer tmindig elbizonytalanítanak.

Nincs párkapcsolatod? És? Attól lennél sikertelen, hogy lenne valaki, aki Téged választ? A párkapcsolatok X%-a a munkahelyen kezdődik, és minden harmadik végződik házassággal. Illetve, sok pasi legalább verbálisan bántja a párját. Illetve, a maradék meg megcsalja.

Attól, hogy nem ugrasz bele az első ilyenbe, még nem leszel sikertelen.

Arról lehet szó, hogy a környezeted valamiért próbálja belédsulykolni, hogy emiatt az vagy - de megmondom miért: annál inkább tud irányítani, minél bizonytalanabb vagy.

Akkor nincs az a veszély, hogy diplomás közmunkásként kinyílsz egy öltönyös nagyvárosi úriember felé, és elmész - akkor oda kéne adni azt a munkát valaki kevésbé értékes felé.

Nem tudsz elköltözni?

2016. máj. 1. 14:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Költözz Bpre, állj össze több emberrel, hogy együtt könnyebben fizessétek az albérletet. Még külföld is számításba jöhet.
2016. máj. 1. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!