kit érdekel, nem a negatív dolgokkal kell foglalkozni, hanem a pozitívakkal.
Nem azzal foglalkozom, hogy hány csaj nem jött össze az évek alatt, hanem azzal aki összejött.
De van összefüggés, mert a pozitív hozzáállás a fontos.
Ha azon rágódsz, hogy hány nő utasított már el, nem is próbálkozol a következővel.
Az állásinterjú is ugyanaz, ha számolod, hogy a héten ez már a 42., akkor ez annyira lelomboz, hogy nem fog a következő sem sikerülni.
Nem kell számolni.
Sok esetben nem is rajtad múlik.
Nálunk pl. interjúztat a főnök olyan állásra, amire még nem is kapott engedélyt, de annyira kell az ember, hogy meg akarja gyorsítani. Aztán lehet, hogy leinterjúztat 10 embert, és visszadobják a kérelmét.
Ha mégis, akkor viszont azonnal hívhatják a jelöltet, ezért is csinálja. De számtalanszor előfordul, hogy az interjúztatás kellős közepén lefújják az egészet.
Aztán ott van a protekció.
Szóval nem kell ezen rágódni, lehet, hogy nem is a te hibád, ha nem sikerült, készülni kell a következőre.
Mondjuk 10 db.
Én mondjuk azt is sikernek fognám fel, hogy behívnak. Mert ez azt jelenti, hogy az önéletrajzod jó és a papírjaid és azok alapján képességeid is rendben kell hogy legyenek.
Interjún légy mosolygós, azt mindig mindenki szereti :)
Az előttem szóló még nem látott a kulisszák mögè. Csomó állásra megvan az ember, de a pályáztait ki kell írni. Volt olyan állás, amit 2 hete betöltöttek, de még mindig interjúztattak.
Egy átlag ember, átlag tudással 10. sikertelenségre "sok"....szerintem.
De a vélemény olyan,mint a segg. Mindenkinek van,de senki nem kíváncsi a másikéra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!