Állásinterjú: "van esetleg kérdése? " ilyenkor kérdezni kell. Ti mit szoktatok kérdezni?
Bérről tilos!!!
Azt nekik kell felhozni.
Nagyon negatív képet ad, ha elmondják nagyjából a feladatot, és te meg visszakérdezel, hogy mégis mennyi a fizetés. Igen, tudom, hogy ez a legfontosabb kérdés, és akár már az álláshirdetésbe kiírhatnák, de a végén úgyis szóba kerül, szóval azt ki kell várni.
Pályakezdőként persze nehéz kérdezni, de ha olyan a munka, amilyet csináltál már, akkor ezer kérdés fog benned felmerülni.
A betanulás jó kérdés, de azt nem kérdezném, hogy kell-e helyettesíteni, meg mennyi a kajaszünet.
A munkakörről kérdezz mindenképp.
Persze volt nekem is olyan, hogy annyira részletesen elmondtak mindent, hogy nem tudtam mit kérdezni. Meg olyan is volt, hogy nem jöttem jól ki belőle. Megkérdeztem pl. hogy milyen a havi zárás, erre rávágta a nő, hogy igen, akkor kell túlórázni, ez gond-e nekem. Persze nem vettek fel. Lehet nem is baj, mert ebből a reakcióból az jött le nekem, hogy az OTT DOLGOZÓKNAK ez igen is gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!