Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjú eredményéről...

Állásinterjú eredményéről érdeklődve kaptam egy e-mailt. Mit célszerű ilyenkor válaszolni?

Figyelt kérdés
Voltam egy állásinterjún, és érdeklődtem a felé, aztán azt a választ kaptam, hogy még nem zárultak le az interjúk, és hogy türelmemet kérik. Milyen válaszlevelet érdemes erre írni? Vagy egyáltalán kell-e egy ilyen levélre válaszolni?
2012. márc. 14. 17:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Erre ugyan minek kéne írni?
2012. márc. 14. 17:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Azért kérdem, hogy más mit tenne a helyembe.
2012. márc. 14. 17:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne válaszolj rá. már az elsö mailt sem kellett volna. nem szeretik az ilyet
2012. márc. 14. 18:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Telefonon érdeklődtem, mivel azt ígérték 15.-e előtt értesítenek, és ezt a mai napig nem tették meg:(
2012. márc. 14. 19:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Én pont olvastam egy állásinterjús könyvben, hogy rá kell mászni az interjúztatókra is cégre, ha nem értesítenek ki időben az eredményről. De akárki is írta a könyvet, bármelyik országra is jellemző, Magyarországon ezt nem szeretik. Van ahonnan 1 hónap múlva küldik ki a "Köszönjük, nem Önt választottuk" emailt, de kiküldik. Szerintem tök mindegy kiértesítenek-e az adott időpontig, vagy nem, ha te vagy az emberük, úgy is felvesznek 15 után is.
2012. márc. 14. 23:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezt nem is értem hogy gondoltad....
2012. márc. 15. 08:22
 7/9 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:

Ezt kinek írtad és hogy érted?

2012. márc. 15. 09:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érdemes interjú után érdeklődni, ha kellesz nekik akkor úgy is keresnek.... A válaszlevélre meg szerintem ne is válaszolj semmit.....

Csak akkor érdemes zaklatni őket (szerintem) ha pl elküldted nekik az önéletrajzod nem kerestek adott időn belül (pl ha válaszlevélben megköszönik a jelentkezésed és megjelölik az átfutási időt)..... és ezen idő lejárta után nem jelentkeznek....

2012. márc. 15. 10:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

figyelj, nekünk mondták az első körben, hogy értesítenek telefonon akár pozitív, akár negatív a válasz. az ígért időn belül behívtak a 2. körre, aztán a 2. kör után pár nappal a 3.ra is. hétfőn lesz, szóval készülök rá gőzerővel :)

szóval ha kellesz nekik akkor hívnak, ha nem, akkor rád se... ez itt így megy, még csak meg sem kell sértődni rajra, hozzá kell szokni.

2012. márc. 15. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!