A ti családotok tagjai milyen végzettségűek, mennyi a nettó keresetetek?
párom: diploma: 90e
én: diploma: 90e ft
Budapesten dolgozom egy olyan cégnél, ahol rendszeresen látok munkáltatói igazolásokat.
Átlag feletti fizetéseket (350-400E netto) multiknál, vagy informatikával foglalkozó cégeknél látok, de láttam már nem egy 1M Ft netto béres alkalmazott felső vezetőt, vagy speciális szakmában dolgozó huszonévest (pl pilóta).
A családomban sok a nyugdíjas, de vannak vállalkozók is. Én is vállalkozó vagyok (diplomás), a bevételem bőven átlag feletti.
apa: érettségi, vállalkozása van, 300e körül
anya: közgáz diploma, vállalkozása van, 200e körül
de van olyan hónap, mikor max 200 az összbevételük, meg olyan is, mikor 600
én külön élek, a diplomámon dolgozom, jelenleg 40et keresek suli mellett.
Doktori. 3100 euro netto.
Felesegem diploma, 1200 euro netto.
Parizs.
Férjem szakács, szakmunkás végzettsége van csak: havi 225.000 Ft a nettója
Én pénzügyi ügyintéző vagyok érettségi, meg OKJ-s papír: havi nettó 165.000 Ft
3 évvel ezelőttig pultosként dolgoztam, még egy sörözőben is megkerestem a 160.000 Ft-ot havonta.
Budapest agglomerációja.
Budapesten élünk, nekem:2 diploma, 2 nyelv felsőfokon, nettó 110eFt, sok év munkaviszony(ide sikerült bejutnom dolgozni)
Unokatesóm: diplomás, angol ffok: 150 nettó,a felsége szintén uez és a fizetése is (ők protekcióval jutottak az állásba)
Másik unokatesóm: érettségi+angol, német középfok: nettó 80
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!