Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Más is a béka segge alatti...

Más is a béka segge alatti anyagi helyzetbe került az elmúlt pár hónapban?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 23:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Bár már látnám, hogy akik ezt az országot ide juttatták, azok menjenek a híd alá! De ha buknak, akkor is puhára fognak esni, mert ha már nem képviselő, akkor is van bőven pénze máshonnan. Én ezektől MINDENT elvennék. Nem érdekel a neoliberális nyavalygásuk, fizessenek meg mindenért. És nem vagyok Jobbikos.
2010. ápr. 8. 17:59
 12/21 anonim ***** válasza:
nos..lassan egy éve nem találok munkát,a páromnak 3 cég tartozik,többhavi fizetéssel(építőipar) az albérletet már nem tudjuk kifizetni,csak ha lesz valami szerencse,ami igencsak elkerült..egy raktárhelységben lakunk havi 30+rezsiért,a legnagyobb ablak 30X30 cm,a villany tegnap este kiment a konyhában,és gyertya mellett főzök mostantól esténként,mert kell a pénz kenyérre..sokat be is ázunk,egerek,és hangyák laknak velünk,az egész kócerály dohos,de legalább van fedél a fejünk fölött április 15-ig,amikoris ha nem veszik meg néhány cuccomat,mehetünk,ki merre lát,kit hol fogadnak be egyedül,vagy sátrazni megyünk hosszúnyaralás címén a kerületi kiserdőbe a csövesek közé....szép az élet..
2010. ápr. 9. 16:48
 13/21 anonim ***** válasza:
Nagy ház, de régi, már csak a villany és a víz működik, minden rossz. Szivességből odaadta rokonom a sógorának, akiket a bank dobott utcára két kisgyerekkel. Fűtés: kis vaskályha, főzés: palackos gáz, egy láng még működik. Fürdőszoba, WC: nem megy, budi a kert végén. Az apa balesete óta alig tud járni, az anya dolgozik, de mindig késve kapja meg a fizetését. Nyomorognak és nem romák.
2010. ápr. 9. 19:31
 14/21 anonim ***** válasza:

táncoslány voltam külföldön (jó értelemben) beköszöntött életembe a szerelem (itthon vagyok)és diplomám ellenére sem találok munkát és segélyből élek,és kennyére sem marad

a párom meg elvárja, hogy önálló legyek, előtte felszíneskedem, mintha nem lenne semmi baj

2010. ápr. 13. 14:34
 15/21 anonim ***** válasza:
Szomszédék kis boltja csődbe ment, alkalmazottjuk se volt, maguk dolgoztak benne. A környéken nincs munka, nem tudják, mi lesz így velük. Két iskolás gyerekük van és egy kis házuk.
2010. ápr. 13. 15:10
 16/21 anonim ***** válasza:

Már a hálózatépítés korát éljük!

Abban van pénz!!!

2010. ápr. 13. 18:46
 17/21 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

Nekem is reménytelen volt a helyzetem és találkoztam egy lehetőséggel,ami megváltoztatta az életem!

2010. ápr. 13. 18:48
 18/21 anonim ***** válasza:

előző!azt áruld el,ha nincs ismerős,akinek eladnál,vagy aki hajlandó lenne csatlakozni alád,akkor miféle jövője van a hálózatépítésnek?Tudod hányszor csalódtam már ilyenekben?Mind sok pénzt ígértek,és minddel pórul jártam..az aloeverástól kezdve a webáruházakon átt az oriflame-ig,avonig..

Építhetsz hálózatot,ha meg vagy áldva milliomos ismerősökkel,akik egy üveg aloevera levet megvesznek 5 ezerért..

2010. ápr. 13. 18:58
 19/21 anonim ***** válasza:
Ezt a netes "álláslehetőséget", ezt a hálózatépítéses akármit sűrgősen felejtsétek el. Ebben nincs pénz, behúzód a barátaidat, hogy ugyan vegyenek tőled hamis "márkás" karórát, kozmetikai cikkeket, számítógépes billentyűzetet, akármit. Dolgozol éppen eleget, közben nem vesz senki semmit, mert pénze senkinek sincs. És benne van a pakliban, hogy valamilyen törvénytelen pilótajátékba is belekevernek. Ja és nagyon sok a neten a csaló.
2010. ápr. 13. 21:20
 20/21 A kérdező kommentje:

A hálózat építős "munkák" lényege , hogy a végén valakit át kell verned. Ismerek én Gyémánt Amway-est. Igaz neki jól fut a szekér, de annyi embert kellett behülyítenie, hogy a végére normális emberi kapcsoltai nem maradtak, csak üzlettársak.

KEdves társaim, akik ugyan olyan kilátástalan helyzetben vannak , mint én, azoknak kívánom, hogy sikerüljön talpra állni.

Akik azt mondanák, hogy mit panaszkodom, miközben netezek, azoknak üzenem , hogy 2 hónapja azt se tudtam befizetni.....

2010. ápr. 14. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!