Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Más is a béka segge alatti...

Más is a béka segge alatti anyagi helyzetbe került az elmúlt pár hónapban?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 23:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Én csak azóta mióta Gyed-en vagyok, és ha gyesen leszek, még xarabb lesz a helyzet.. főleg ha a gyereket a bölcsibe se veszik fel... akkor aztán fogalmam sincs, mit csinálok, miután feléljük majd az összes tartalékunkat :((
2010. ápr. 6. 23:23
 2/21 anonim ***** válasza:
Gyesen vagyok!Ma kaptam meg az első utalást:)) Röhej... Gyermekem nem mehet még bölcsibe,mivel nincs hely. Páromat 4 hete műtötték, táppénz... még nem jött. Tartalék felélve, Gyed alatt sikerült,hogy miként tovább, nem tudom. El vagyok keseredve, nem magam miatt,hanem a kislányom miatt.
2010. ápr. 6. 23:36
 3/21 anonim ***** válasza:
Nyugdijas vagyok, nem birnám fizetni a számlákat, ha nem segitene a család, de ők se nagyon tudnak. Minden pokolian drága. De a netet nem adom, inkább eszek üres levest és vigyázok erre a kis régi, de jó gépre.
2010. ápr. 7. 00:02
 4/21 anonim ***** válasza:
2. válaszoló, és ilyenkor mi van, ha nem veszik fel a gyereket a bölcsibe? Nincs fellebbbezés, vagy ilyesmi? (1. válaszoló)
2010. ápr. 7. 13:40
 5/21 anonim ***** válasza:
Nincs is hely, ilyenkor marad a nagymama (már ha van és tudja vállalni).
2010. ápr. 7. 14:34
 6/21 anonim ***** válasza:
Nekem is teljesen kilátástalan minden,igazgató voltam-de lehetetlen helyzetbe raktak és kénytelen voltam felmondani,most nincs munkám csak a munkanélküli,ez 40 ezer...
2010. ápr. 7. 15:45
 7/21 anonim ***** válasza:
Barátom minisztériumi osztályvezető volt, kollégái irigyek voltak rá, hamis vádak miatt felfüggesztésre ítélték. Olyan bűnökért, amelyet soha nem követett el. Kártérítés címén minden fillérjét elvették, vele együtt a becsületét és sok évi munka után kirúgták, azok, akiket ma korrupció miatt felelősségre fognak vonni. Azóta nyomorog, alkalmi munkákból él. Ez is az utóbbi nyolc év sara!
2010. ápr. 7. 21:23
 8/21 anonim ***** válasza:
Férjemnek 2 diplomája+PhD-ja van és munkanélküli, én szintén 2 diplomával nem találok 1,5 éve munkát. Ja, és 2 gyerekünk is van, viszont elúszott a lakásunk idénre. Pedig nem vagyunk tróger huligán munkakerülők... Jó, mi?
2010. ápr. 7. 23:25
 9/21 anonim ***** válasza:
A ház, amiben születésem óta élek nagyon rossz, február vége óta nem tudok fűteni, a tető a fejemre dől, a nyugdijam kevés, egyedül vagyok. Pénzem nincs, tudnék dolgozni (diploma és sok éves számitógépes gyakorlat), nem kellek sehol. Banknál teljesen eladósodtam, el fogják venni az otthonomat, ha nem tudok fizetni. Kilátástalan helyzet.
2010. ápr. 7. 23:33
 10/21 anonim ***** válasza:

párom magánvállalkozó, csakhogy a kereslet jelenleg nulla, tehát bevétele sincs. mivel magánvállalkozó, nem kap se munkanélkülit,se egyéb segélyt. Próbál állást találni,de sehova se kell ember, pedig képzett,van tapasztalata, fiatal,erős van jogsija buszon kívül mindenre...de hiába.

Házon hitel van,lassan elfogynak a tartalékok és mehetünk a híd alá...

Én egyetemista vagyok,ez az utolsó évem, nem hagyhatom ott, de munkát én se találok. Pedig ügynökségnél is be vagyok jelentve+minden nap böngészem a hirdetéseket,de semmi.

2010. ápr. 8. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!