Hogy gyűjtsek össze ennyi pénzt?
2-3 év alatt hogy tudnék legalább 150 ezret összegyűjteni?Egyáltalán lehetséges? Szeretnék egy malinois fajtájú kutyát .Mivel sajnos a jegyeim nem úgy állnak,ahogy kéne,(ezen persze próbálok javítani) ezért a szüleimtől meg se próbálok kérni egy ilyen kutyát,mert tényleg nem érdemlem meg.
14 évesen hogy tudnék ennyi pénzt összegyűjteni?
Ha a fiúzáson járna az esze megértem azokat amiket
írtok,de könyörgöm egy KUTYÁRÓL beszél,mikor
kérne/dolgozzna meg egy kiskutyusért főleg,úgy,hogy
nem valami kis menőség miatti kutyusról lenne szó ha nem most??!!
Nállunk 14-15 évesen már lehet menni a földekre
paprikát-zöldséget-gyümölcsöt szedni,fóliákba.
Superinfoba volt egy ilyen hirdetés.
Sok Sikert!És ne hagyd magad.
Utolsó előttinek: Egerben lakok. Köszönöm a válaszodat. :)
Utolsónak: Ezért írtam,hogy nem érdemlem meg,és ezért szeretnék Én pénzt gyűjteni rá.
22:23.as vagyok:
Kedves lánynak tűnsz.Tényleg nehagyd magad (:
Beszélj anyukáddal,biztos fog segíteni valami megoldást találni.
Tényleg most a kerti munka nem rossz ötlet. Virágokat gondozni, gazolni, locsolni a pénzesebbnek tűnő házaknál is lehet. Dobj be nekik egy cetlit a postaládába, hogy 14 éves lány ilyen munkát vállal, add meg az elérhetőségedet.
Első voltam.
Köszönöm a válaszokat!
Megoldódott a probléma! Sikerült javítani a jegyeimen,3 négyesem lesz, a többit sikerült ötösre felvinnem.. :D Így kaphatok kutyát, bár sajnos csak egy év múlva fog megszületni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!