Érdemes most venni egy 2GB RAMos gépet (láttam jót 70ért) vagy gyűjtsek még és vegyek 3/4GB RAMos gépet? Attól félek hogy ha 2GBosat veszek akk az nemsoká nem lesz elég az újuló játékokhoz. És érdemes boltban venni készen vagy rakassak össze eggyet?
Soha ne vegyél "konfekció" gépet, mindig alkatrészenként rakasd össze! Egyszer megnéztem szakbolt árlistáján és bruttó 20 ezerrel olcsóbb volt ugyan az a vas mint az előre összeszerelt áfa nélkül.
Ha pl 70 ért van összerakva mondjuk a tescoban akkor ugyan azt a tudású gépet (lehet nem darabról darabra azonos) megkapod 60ért max
- főként játékra használnám
- min. 2GB RAMot szeretnék, de 4GB RAMra is áldoznék pénzt, mert ha úgy vesszük ne azon a 10000Ft múljon, mert a Kingston 2048mb ddr2 800 Mhz kb.10000Ft , a Kingston 4096mb ddr2 800 Mhz kb.20000ft körül mozog
- egy olyan procit szeretnék amelynek az órajele min. 2,9 Ghz, mert ha jól tudom ez is fontos dolog a játékoknál
- hogyha megvennék egy ilyen gépet nem frissiteném min. 3-4 év múlva
- olyan 100000-120000Ft-om lenne rá, úgy hogy monitor nem kell
ha ennyire a ramra vagy ráizgulva,akkor szerintem úgy kéne csinálnod,hogy olyan alaplapot veszel,amiben minimum 4 slot van a memóriának,és akkor 2*2gb-ot veszel,és nem 1*4gb-ot (így gyorsabb lesz,mivel a gép egyszerre 2helyről tud használni memóriát...)
és jól mondod a processzor is nagyon fontos a játékoknál,de nem feltétlenül a magas órajel számít...inkább egy 2magos 2,4-es procit válassz,mint egy egymagos 2,9-eset...manapság egy magosat nem is érdemes venni...
de ami talán a legfontosabb a játékoknál az a videókártya...szerintem arra kell a legtöbb pénzt áldonzi egy gépösszerakásnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!