Titeket zavar, hogyha a fizetésetekről kérdezgetnek?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 11. 17:41
1/14 anonim válasza:
Nem! Általában megmondom a kérdezőnek, hogy semmi köze hozzá.
2/14 A kérdező kommentje:
Élőben gondolom, nem itt.
2016. ápr. 11. 17:48
3/14 anonim válasza:
Igen, mert semmi köze hozzá, még a kollegámnak sem.
4/14 anonim válasza:
Engem nagyon zavar, még ha rokon is kérdezi. Én erre így szoktam reagálni: Pénzre van szükséged? Mi az amit szeretnél megvenni, de nem tudsz? Ettől olyan zavarba jönnek hogy csak hebegnek-habognak! :)
5/14 anonim válasza:
Engem nem igazán érdekel, ha kérdezgetnek. Nekem se jobb se rosszabb nem lesz attól, ha elmondom, hogy mennyit keresek. Sokszor volt már, hogy engem is érdekelt volna egy-két illető fizetése (pontosabban nem a konkrét illető, hanem az adott beosztásban kapható fizu), de nem kérdeztem rá, mert tudom, hogy sokat utálják ezt a témát. Sajnos az emberek irigykednek, meg aztán mindig a máséhoz hasonlítják a fizetésüket, amiből megint problémák lesznek.
7/14 anonim válasza:
Vadidegennek nem mondom el, mert semmi köze hozzá, ismerősnél már nem csinálok ebből problémát, elvégre kb. egy lófac a fizetésem, irigyelni meg titkolni nincs mit rajta.
8/14 anonim válasza:
ez csak azokat zavar akik szégyellik
9/14 anonim válasza:
Meg azokat akik többszörösét keresik az átlagnak és nem akarnak irigykedő megjegyzéseket.
10/14 A kérdező kommentje:
" Meg azokat akik többszörösét keresik az átlagnak és nem akarnak irigykedő megjegyzéseket."
Velem így van, mikor megmondom milyen sokat keresek csak vágják a pofákat.
2016. ápr. 12. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!