Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Masszőzök! Titeket nem zavar...

Masszőzök! Titeket nem zavar a sok perverz?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kezdő, szakképzett masszőr vagyok, szeretettel, és lelkesedéssel végzem a munkámat, klientúrám is szépen gyűlik. De halálra idegesít a sok beteg kéjenc, akik szexuális kívánságokkal zaklatnak. Öt hívásból négy szexet is akar. Sok helyen hirdetem magam - leírom, hogy egészségügyi, relaxáló jellegű, és szigorúan erotika mentes. A honlapom is szolid, inkább tudományos - van fent egy arcos fotóm, de az sem kihívó. Sok száz prosti közül lehetne válogatni, miért engem zaklatnak?

Kérdésem a többi masszőzhöz? Ti hogy bírjátok?

Szívből szeretem ezt a szakmát, de nagyon elszomorít, hogy rossz nőkkel kevernek, és állandóan magyarázkodnom kell.

2015. ápr. 13. 12:50
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Nem hirdetsz véletlen olyan helyen, ahol "olyan" lányok is hirdetnek?
2015. ápr. 13. 16:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs olyan masszázsoldal, ahol ne lennének ledér nőcik. Sok férfitól hallom, hogy még azoknál a masszőzöknél is van erotikus rész, akik kiírják, hogy nem vállalják - sokan így kerülik meg a rendőrséget. :( Nyilván nem a Beszámolok.-hun hirdetem - de nagyon furi, hogy sok hirdetési oldal kér életkort, súlyt, derékbőséget - hát... :( Az a baj, ezt a szép szakmát nem védi semmi, a rossz lány kifejezés összecseng a masszőzzel.
2015. ápr. 13. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne hirdess olyan oldalon, ahol más masszőr hirdet.

De zavart, ma már csak nevetek rajta. Volt pár érdekes vendégem.

Kitartást, közölni kell, hogy nem. Ha meg akaratoskodik, akkor a masszázst megszakítani és felkérni a vendéget a távozásra és a soha vissza nem térésre.

Amúgy nagyváros (pest) tele van ilyenekkel. Ajánlom, hogy magán úton hirdesd magad pl ismerősök és ismerősei. Osztogass nekik ajándék vagy vendégkártyákat pár %-nyi engedménnyel.

Nyílt oldalon hirdetsz, akkor meg el kel viselni az ilyeneket, sajnos nem tudsz mit tenni velük, mert ha azt mondod, hogy perverzek kíméljenek, akkor még te leszel az ostoba r*banc aki megkülönbözteti az embereket. Szóval ebből nem lehet jól kijönni.

Ha kérdésed van írj, szívesen segítek amiben tudok, avagy megosztom az eddigi tapasztalataimat!

2015. ápr. 13. 16:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon hasznos volt számomra a válasz! :)
2015. ápr. 15. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Sajnos megértem a problémádat! Engem is rettenetesen zavartak az ilyen jellegű megkeresések, de sajnos szinte elkerülhetetlenek, már ha csak figyelembe veszi az ember, hogy mennyi erotikus masszázzsal kapcsolatos hirdetés van az interneten (még a masszőr állásajánlatoknál is, sajnos).

Most már azonban szerencsére nem zargatnak ilyesmikkel, elhelyezkedtem egy nagyon jó cégnél, akiknek jóvoltából mobil masszázsokat végzek különböző irodáknál. Ezeken a helyeken pedig egy pillanatra sem merül fel, hogy másféle szolgáltatásokat is kérjenek a dolgozók. :D

2015. ápr. 26. 18:53
 6/6 anonim válasza:
Hol vagytok masszőrök? Debrecenben esetleg nem tudtok ajánlani egy jó masszőrt csakis masszázs miatt mennék.
2017. márc. 11. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!