Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki akarnak rúgni, mert "sok...

Ki akarnak rúgni, mert "sok pasi jár be hozzám munkaidőbe". Ez normális?

Figyelt kérdés

Egy kávézóban dolgozom lassan fél éve pultos/felszolgálóként. Nem egy Starbucks, ahol állandó a rohanás, nekem teljesen kényelmes, szeretek ott dolgozni. A főnököm tegnap elémállt, hogy "úgy látja, sok a gond velem, és ez így nem mehet tovább" A gondjai pedig azok, hogy állítása szerint én a munkahelyemen élem a magán és szexuális (!!) életemet, mert állandóan pasik járkálnak be hozzám. Ebben van igazság, néha bejön pár barátom egy 15-20 percre beszélgetni, inni egy kávét. A legutóbb bejött egy srác akivel előtte pár napja, hát volt "valami", akkor a főnököm is bent volt, és valószínűleg végig hallotta a beszélgetésünket, mert ezt hozta fel.

Ettől függetlenül én rendesen végzem a munkámat, egy mp-re nem váratok meg egy vendéget se, egyáltalán nem tart fel az, hogy ott ül egy ismerősöm a pultnál, és hozzámszól, ha mondjuk nincs dolgom. Ennek ellenére megkaptam, hogy változtassak, mert "bajok lesznek"

Ez normális?

18L

2016. ápr. 9. 11:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nő, szóval ezt nem hiszem :D
2016. ápr. 10. 08:43
 12/14 anonim ***** válasza:
55%

Akkor is lehet irigy; ő is örülne, ha ennyi férfi járna hozzá. ;)

Egyébként a nők mindig marják egymást az összes munkahelyen, teljesen mindegy, miért. Valami okot mindig találnak.

2016. ápr. 10. 10:24
 13/14 anonim ***** válasza:
60%

Valahol jogos a főnököd reakciója.

Én például vendégként, ha olyan helyen járok, ahol a pultos haverként heherészik a többi vendéggel, mindig úgy érzem, hogy ez valami zártkörű klub, ahol nekem nincs keresnivalóm.

Tehát nem biztos, hogy jót tesz a forgalomnak, azon kívül, hogy a hely jó hírét is rombolod azáltal, hogy elterjednek bizonyos pletykák egy könnyen kapható pultos csajról.

2016. ápr. 10. 12:29
 14/14 A kérdező kommentje:
#13, ezt az utolsó mondatodat csak viccnek szántad, igaz? :DDD
2016. ápr. 10. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!