Ki akarnak rúgni, mert "sok pasi jár be hozzám munkaidőbe". Ez normális?
Egy kávézóban dolgozom lassan fél éve pultos/felszolgálóként. Nem egy Starbucks, ahol állandó a rohanás, nekem teljesen kényelmes, szeretek ott dolgozni. A főnököm tegnap elémállt, hogy "úgy látja, sok a gond velem, és ez így nem mehet tovább" A gondjai pedig azok, hogy állítása szerint én a munkahelyemen élem a magán és szexuális (!!) életemet, mert állandóan pasik járkálnak be hozzám. Ebben van igazság, néha bejön pár barátom egy 15-20 percre beszélgetni, inni egy kávét. A legutóbb bejött egy srác akivel előtte pár napja, hát volt "valami", akkor a főnököm is bent volt, és valószínűleg végig hallotta a beszélgetésünket, mert ezt hozta fel.
Ettől függetlenül én rendesen végzem a munkámat, egy mp-re nem váratok meg egy vendéget se, egyáltalán nem tart fel az, hogy ott ül egy ismerősöm a pultnál, és hozzámszól, ha mondjuk nincs dolgom. Ennek ellenére megkaptam, hogy változtassak, mert "bajok lesznek"
Ez normális?
18L
Akkor is lehet irigy; ő is örülne, ha ennyi férfi járna hozzá. ;)
Egyébként a nők mindig marják egymást az összes munkahelyen, teljesen mindegy, miért. Valami okot mindig találnak.
Valahol jogos a főnököd reakciója.
Én például vendégként, ha olyan helyen járok, ahol a pultos haverként heherészik a többi vendéggel, mindig úgy érzem, hogy ez valami zártkörű klub, ahol nekem nincs keresnivalóm.
Tehát nem biztos, hogy jót tesz a forgalomnak, azon kívül, hogy a hely jó hírét is rombolod azáltal, hogy elterjednek bizonyos pletykák egy könnyen kapható pultos csajról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!