Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődött a pasi, mert megkérdeztem mi van a péniszén, normális?
Jogos volt 😊 jol tetted hidd el.. Mi a jobb egy egyéjszakás fertozessel?? Vagy semmi fertőzés nelkul.. 😎
Nah latod 😊 jol tetted..
17F
igazábol ilyen kis hólyagok ilyen patanásszerü igaz? 2 féle van egyébként, ez úgy a férfiak 20% ánál van ha 1 éjszakázol szerintem csoda hogy ilyet nem láttál, bár jó ha látja orvos is, de szerintem te ezt látad én nem 1 gobás fertőzést:)
Ezeket a pötyöket így aszem talán plasztikai sebész tudná eltávolítani és nem ajánlot:)
még esetleg azt megtudod mondani hogy ezzel vagy a másik fajtával találkoztál?
Vannak a makk peremén ilyen kis fehér kis pöttyök, nem tudom már mi a pontos neve, egyszer utána olvastam mert nekem is van, az nem betegség, meg nem is lehet semmit csinálni vele csak lézerrel tudják leszedni.
Nem tudom pontosan mit láttál, de inkább legyél elővigyázatos mint beteg.
Egyáltalán nem ilyenek voltak,ez nőknél is előfordul és ártalmatlan. Herpesz szerűség volt,ami pl a szádon is kijön.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!