Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha első alkalommal rám ír egy pasi és majdnem egy egész napos társalgás után perverz dolgokat ír az normális? :D
Persze,kanos az ember.
Okosan vele...
Mert mit írt?
(Mármint nem vagyok kíváncsi rá, de a "perverz" az elég relatív, nekem pl. az lenne a perverz, ha a kakiszexről kezdene el beszélni, de ha csak megdicsér, hogy jó melleid vannak, az az én szemléletem szerint egyáltalán nem perverz, csak azt jelenti, hogy kanos...)
Ma sajnos azt hiszik, hogy ez egy olyan viselkedés, ami már garancia arra, hogy menők legyenek.
Érdemes megfigyelni az ide tartozó válaszokat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Nem nagyon szoktam látatlanban ismerkedni, de élőben simán feljöhet a szex, mint téma és szerintem a hölgyek is szívesen beszélnek róla, legalábbis eddig nekem úgy tűnt.
Persze nem rárontani kell a dologgal, csak valahonnan rákanyarodni, de azt meg látni kell, hogy ki vevő egyáltalán egy normális beszélgetésre.
22/f
Emiatt nem a pasikat kell szidni. Megváltozott a világ, felgyorsult és ezt a személetet (is) hozta magával. (ez most csúnyán fog hangzani) A ruhát is felpróbálod, mielőtt megveszed. Manapság már nem vesz senki zsákba macskát, értsd egy-két óra beszélgetés alatt kiderül,h szimpatikus-e a másik, tetszik-e külsőleg, stb. a övetkező lépés a szex,h kiderüljön megvan-e az összhang és ha az is jó, akkor lehet folytatni akár hosszabb távon is. Természetesen ez nem zárja ki a kedvességet, virágot, figyelmességet, romantikát, de senki nem fog hónapokig udvarolni, mielőtt a szexre kerülne a sor...
Ezt nem mi férfiak alakítottuk így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!