Pályakezdőként melyik jobb lehetőség? (gazdasági vonal)
BGE, pénzügy számvitel diploma, felsőfokú angol és középfokú német tudás.
A két lehetőség közül melyik a jobb?
1. BP, multi, könyvelés, de csak részkönyvelés ( konkrétan vevő, a másik lehetőség pedig a követeléskönyvelés), fizetés itt jobb, a béren kívüli is jobb
2. Vidék, dunántúli megyeszékhely, magyar tulajdonú vállalkozás, viszont teljes körű könyvelés, részvétel a mérleg és eredméynkimutatás összeállításában, valamint minden, kapcsolódó gazdasági rész ( pl önköltségszámítás, kapcsolattartás a partnercégekkel, stb.) Fizetés valamivel kevesebb.
Mindkettőhöz elég az angol nyelv.Tekintsünk el attól, hogy ahová felvesznek, a lényeg, ha csak az én döntésemen múlik, melyik lenne jobb?
"Tehát, hogy a párodnak mi lenne a jobb az nem számít. Zsír."
Istenem, 44%os ( vagy ez az IQ-d..) téged mutogatni kéne. Fogalmad sincs a helyzetről, azt sem tudod, a párom nem szabadúszó-e akinek tökéletesen mindegy hol van helyileg. Azt se tudod, átbeszéltem-e ezt vele előre, vagy sem...stb stb. Btw, semmi köze ennek az egésznek. Feltettem egy kérdést nem fogom Ádámnál és Évánál kezdeni a szitut, mert SEMMI értelme. Bár az olyanoknak mint te, aki az élő fába is beleköt, mindeg yis lenne.
A többieknek viszont köszönöm szépen a hasznos hozzászólásokat!
Esetleg pesten keress egy konyveloirodat ami hasonloan teljes koru konyvelest var el (pl BDO, Mazars, Proci, ICT...)
Ezeken a helyeken inkabb 300 korulis fizuk vannak
mi a cél?
ha saját könyvelőirodát akarsz akkor egyértelműen jobb ha teljesen könyveled a cégeket.
ha multinál akarsz karriert akkor eleve oda kell menj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!