Milyen munkahelyeitek voltak? Mennyire szerettétek, jó volt-e a fizetés, előrelépési lehetőség volt-e?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 4. 17:01
1/17 anonim válasza:
áru összekészítő - 90e, papíron 6 órásként 12 óra a hét 5 munkanapján.
Bankautomata összeszerelő - 90e, h-p 8-16, Sz-P mindig volt túlóra este 8ig, azaz 12 óra. Fizetésünkben nem látszódott meg.
Egyéni vállalkozó - első hónapban 400e, majd hozzá nem értés miatt köv 5 hónapban nulla.
raktáros, árubeszerző - 110e, egyedül voltam, beteg nem lehettem.
Az egyéni vállalkozóit nagyon szerettem, minden álmom visszatérni abba.
2/17 anonim válasza:
Gyakornok, kb 50e
Marketinges 250e
Most értékesítés 3-4 millió
3/17 anonim válasza:
Jönnek már a nagy mesemondók. :D
5/17 anonim válasza:
3, jönnek azok akik semmire sem jók és könnyebb nekik abban a hitben élni, hogy más is proli és csak kamuzik. Könnyebb mint szembenézni azzal, hogy kamuzik, mint azzal, hogy van aki jól él.
6/17 anonim válasza:
3-4 millió ne vicceljünk már.
Legalább ha kamuzni akarsz, akkor kamuzz reálisabbat...
Ennyi erővel azt is állíthattad volna hogy te vagy az angol királynő.
7/17 anonim válasza:
vállakozó vagyok, napi 12 órában dolgozok, heti 7 napot, egymilliót keresek nettót hónapokra lebontva.
8/17 anonim válasza:
# 6, mondom, könnyebb abban hinni, hogy más is proli. Én a havi 3-4 millióval szarul érzem magam a szüleim előtt.
9/17 anonim válasza:
Bírom ahogy az átlagember elképzeli a gazdagokat... Képzeld mi is ugyanolyanok vagyunk mint mindenki más, én is gyakorizok, pedig gazdag vagyok. Ez miért hihetetlen?
10/17 anonim válasza:
igen, én is gazdag vagyok, és 12 óra mellett ücsörögve a havi millióimon én is itt a gyakorit nézem meló után a maradék pár óra szabadidőmben, hihető. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!