Sima érettségivel 18 évesen milyen munkákat kaphatok?
1. Milyen lehetőségeim lesznek?
2. Mennyit fizetnek az adott munkahelyen kb.?
3. Hány órás munkákat kaphatok?
Még nem töltöttem be a 18-at és tovább tanulásra nincs lehetőségem, és ösztöndíjas programok se állnak közel hozzám, és alapból nem menne a képességeim miatt...
Szóval egyből szeretnék munkát keresni, ahogy "felnőtt" leszek úgymond...
Albérletbe szeretnék költözni és arra jutottam, hogy összesen minden kiadással együtt 200 000 Ft-ra lenne szükségem havonta + kezdésnél a kaukció miatt talán többre de azt megoldhatom...
Szülői segítségre nem számíthatok, sőt én szeretném őket támogatni ebben a szűkös helyzetben, de nem akarok itthon maradni önállóan szeretnék élni a saját lábamon...
Ezt csak azért írtam le, hogy ne jöjjenek olyan válaszok, hogy kérjek kölcsön a szülőktől, meg maradjak otthon és stb. stb.
Kérlek mondjátok el a tapasztalaitokat, és hogy hogyan vágjak neki... Egyébként most 16 éves lány vagyok, de nem gondolom meg magam a tovabb tanulással kapcsolatban...
En ugy keresek netto 160at, hogy mar van egy penzugyi diplomam es palyakezdo vagyok, 1 eves tapasztalattal.....
Te netto 200at, de inkabb tobbet akarsz keresni? Ha talalsz ilyet, szolj nekemis
Hát én egyből gondoltam a 200-at mivel elszeretnék költözni albiba...
Azt tudom, hogy kevés az ilyen munkahely, meg hogy szakma nélkül kb 90 ezer a max fizetés...
De köszönöm, hogy elmondtátok a tapasztalaitokat!
Szóval összeségében, ha szerencsém van akkor max 100-150 körül fizetnek. Ha két helyen dolgoznék akkor talán megélnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!