Milyen munkahelyeitek voltak? Mennyire szerettétek, jó volt-e a fizetés, előrelépési lehetőség volt-e?
@18:39
Jó akkor legyen 3-4 millió a havi kereseted, mit bánom én, de az egyetlen cél amiért ezt reklámozod csak az hogy kötekedhess? Meg semmirekellőzhesd prolizhasd a kételkedőket? Ennyi örömöd van az életben a nagy havi 3-4 millióddal? Talán nem véletlen hogy 37%-os vagy.
Igazad van utolsó,buta proli magyar gondolkodàs,aki el meri mondani,hogy jól keres az kamuzik.
Aki kételkedik,attól megkérdezem làttatok már 1.000.000 dollàrt?
Akkor nem is létezik????
Ezen kellene elgondolkodni.
Utolsó jól csinàlod,ne foglalkozz senkivel.
Kérdésre vàlasz havi 800.000 a nettóm,igen én is tuti kamuzok. Programozó vagyok.
Milyen területen, milyen nyelveken programozol utolsó?
Én se értem a sok hitetlent. Egyszer régen többen leirtuk, hogy gyakornokként 250-300 bruttót kapunk és azt is sokan kétségbe vonták.
Én most teszteket automatizálok JavaEE-ban egy speciel mavenes osgi frameworkben ami bundlekbe pakolja bele a teszteket.
Tehát tesztelési oldalon vagyok de igazából most a teszt frameworkot fejlesztem,aztán meg a JUnit teszteket.
PEdig simán lehet,a Morgan Stanleynél is kb. nettó 200-t meg lehet kapni vagy többet is nyilván tudás függő.
Az első munkahelyemen logisztikusként dolgoztam, 2 műszakban, a pénz akkoriban jónak számított (2006-2007-ben kaptam nettó 95 ezeret, csak hétfőtől-péntekig kellett dolgozni, 18 évesen), előrelépési lehetőség lett volna, ha nem jövök el.
Utána mindenfélét dolgoztam, mert a tanulmányaimat finanszíroznom kellett.
Második munkahelyemen először felszolgálóként dolgoztam, majd marketinges/adminisztrátorként. ( kb 1.000-1.500 ft-os órabérért) Előrelépési lehetőség csak azért volt, mert ért egy baleset és nem tudtam sokáig (kb 1,5 év)fizikai munát végezni. A munkával nem volt baj, sem a pincérrel sem a másikkal, ott inkább a légkör volt az, ami kicsinált.
Jelenleg irodavezetőként dolgozom, a fizetés nem rossz (kb bruttó 220-260 ezer). Innen nincs nagyon előrelépés, mert felettem csak egy ügyvezető van. A munka önmagában nem rossz, azt elég nehezen viselem, hogy egy irodában egyedül vagyok egész nap és a hátamon viszem a céget mindenestül. 13 ember munkáját kell felügyelnem és koordinálnom, valamint kb 15.000 ügyfél tartozik jelenleg hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!