Pályakezdőként melyik jobb lehetőség? (gazdasági vonal)
BGE, pénzügy számvitel diploma, felsőfokú angol és középfokú német tudás.
A két lehetőség közül melyik a jobb?
1. BP, multi, könyvelés, de csak részkönyvelés ( konkrétan vevő, a másik lehetőség pedig a követeléskönyvelés), fizetés itt jobb, a béren kívüli is jobb
2. Vidék, dunántúli megyeszékhely, magyar tulajdonú vállalkozás, viszont teljes körű könyvelés, részvétel a mérleg és eredméynkimutatás összeállításában, valamint minden, kapcsolódó gazdasági rész ( pl önköltségszámítás, kapcsolattartás a partnercégekkel, stb.) Fizetés valamivel kevesebb.
Mindkettőhöz elég az angol nyelv.Tekintsünk el attól, hogy ahová felvesznek, a lényeg, ha csak az én döntésemen múlik, melyik lenne jobb?
Konkrétan az elsőnél bruttó 320 a fizetés + cafeteria, plusz céges étkezés, plusz konditeremhasználat, és fix munkaidő
A másiknál bruttó 250, semmi egyéb juttatás nincsen, és előfordul túlóra ami nem lenne kifizetve.
De ez csak a fizetés része, igaz ez is nagyon fontos, de az, érdekelne, hogy mindent egybevetve,a jövőm szempontjából melyik lenne jobb.
Az igaz, csak nem lenne jobb nem felaprózva az egészet megismerni? Hanem akkor pár év alatt (3-4), tényleg teljes körű ismereteket szerzni? Arról nem is beszélve, hogy nő vagyok, a párommal 5 éven belül tervezzük a babát, kettőt, akkor meg már addig lehet jobb lenen egy olyan cég, ahol teljes rálátásom van mindenre. Vagy nem tudom...szóval mire a multinál talán 2 területet megismerek, addigra úgyis szülni fogok.
Persze interjún a baba dolgot nem hangoztatom...
"Közösen mennénk, a kérdésem nem véletlen az, ami."
Tehát, hogy a párodnak mi lenne a jobb az nem számít. Zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!