Hol, és hogy keressek nyári munkát Ausztriában?
Idén érettségizek, és majd csak a szóbeli vizsgám (kb június 22.) után akarok elmenni dolgozni. Szóval kb június végétől augusztus végéig tudnék dolgozni. Csak erre az egy hónapra keresek munkát, nyárimunka, diákmunka, szezonális munka, sokféle képpen nevezik.
Június 16-án töltöm be a 19. évemet, "B" jogosítványom már másfél éve van, és rendszeresen vezetek azóta.
Főként ausztriai munka érdekel, de van egy kis gond, németül csak nagyon keveset tudok, mondjuk úgy, hogy gyenge alapfok. Angolul szinte folyékonyan beszélek. Így is találhatnák munkát Ausztriában, vagy érdemesebb lenne inkább Angliában keresni? Anglia elég messze van, oda nem szívesen mennék :(
Szerintetek mit tegyek?
Olyasmi munka nincs ahol Ausztriában külföldiekkel kell foglalkozni? Például hotel recepciós? Mert ha jön egy külföldi a hotelba lehet az bármilyen nemzetségű, szerintem az a legvalószínűbb, hogy ha nem tud németül akkor angolul próbál meg beszélni. Valami ilyenre gondoltam
Légyszi valaki adjon tanácsot! :)
Bocsánat! Elírtam.
Június végétől augusztus végéig az nem 1, hanem 2 hónap :)
Akkor tehát 2 hónapot tudnék dolgozni.
Nekem a munkavállalásival nincs gond, apu már régóta Ausztriában dolgozik, és egyenes ágon megadják nekem is.
Miért mondod azt hogy csak feketén tudnák dolgozni? Nem akarok feketén, miért nincs legális út? Szerintem ez hülyeség, nem? Nem én leszek az első aki kimegy nyárimunkára Ausztriába...
1. Ha Apud már ott dolgozik, akkor miért nem kéred meg őt, aki már ott kinn van, hogy nézzen körül. Előnyei:
a) Apud ott van kint, helyben
b) Apud ismer téged, ami a munkakeresésnél nem kis előny
2. Hogy érted azt, hogy mert Apud kint dolgozik, Te egyenes ágon kapnál munkavállalási engedélyt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!