Hogy keressek pénzt?
Tb-re azért csak nem 200E forint....Valaki írta,hogy 50ezer körül van.
Szerintem menj el a körzeti fogorvoshoz és kérdezd meg mennyibe kerülne!Érdeklődd meg egyedül,s aztán mond el otthon:(
Én nagyon megértelek:(Sajnálom,hogy ilyenek a szüleid.Ha nincs is rá pénz,legalább megmondhatták volna normálisan emberhezméltóan is ezt...
em baj, ha fölhívja, mondd meg nekik, hogy el fogsz menni fogorvoshoz, hogy megtudd a lehetőségeket, mert egyáltalán nem biztos, hogy 200e, de még az sem, hogy kerül pénzbe.
Ez az egyik. A másik, hogy a fogszabályzót nem vesszük, hanem csinálják nekünk, és rendszeresen kell vele járni a fogorvoshoz, aki ellenőrzi, állítja, átgumizza stb.... Csak mondom.
A harmadik: én azt hittem, hogy csak gyerekkorban lehet szabályozni, de amikor egy 30-on éves nőn láttam, kiderült, hogy a modern fogászat rájött, hogy a fog addig szabályozható, amíg van belőle a páciens szájában. És akkor nekem már huszonévesen nem is volt olyan gáz, inkább nagyon örültem, hogy végre megoldódik ez a régi probléma...
Negyedik: tényleg fűnyírás, bevásárlás, gyerekvigyázás, otthon végezhető munka (kutyavitamin csomagolás, varrás, bedolgozás valahová) stb. Tudsz te pénzt keresni, és mekkorát néznek majd a szüleid, hogy nahát, ez a gyerek mire képes, ha valami fontos neki! Te is büszke lehetsz majd magadra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!